Ascó, Europa i Terrassa no fallen

Poves i Cano donaven tres punts per l’Europa vitals davant de la Pobla de Mafumet en el duel de la jornada. El Terrassa torna al play-off d’ascens i a la zona baixa, victòries reivindicatives de Castelldefels i Martinenc

L’Ascó, líder a Tercera /FOTO: IRIS SOLÀ

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER

L’Ascó guanya al Vilafranca a domicili en un partit amb polèmica. Els vilafranquins marcaven de córner (Oribe) però l’àrbitre l’anul·lava per falta. L’Ascó, finalment guanyava 0-2 per a ser més líder, i avantatge a la Pobla amb un punt però té un partit encara pendent.

El partit de la jornada no ha decebut. La Pobla de Mafumetha vist com se li escapava un punt al temps de descompte. L’Europa ha desplegat el seu poder escapulat. Poves marcava al quart d’hora i Sergi Gesti empatava al minut 89. Quan tot apuntava que el partit s’acabaria amb repartiment de punts, els de Pedro Dolera aconseguien els tres punts per situar-se a un punt del filial grana i arribar als 50 punts. L’Europa no perd des del 23 de novembre.

Del grup que busca creure en les seves opcions a lluitar per la quarta plaça, tots han fallat. Prat, Rubí, Montañesa, Peralada, Figueres i Vilafranca, han perdut o empatat, i el beneficiat n’ha estat el Terrassa. Els egarencs guanyaven al cuer Vilassar de Mar per 3-0, Un gol en pròpia obria el marcador, i Marc feia doblet per ensorrar al rival.

El Prat li ha durat poc gaudir del play-off d’ascens. El seu empat contra el Peralada li ha fet tornar a la cinquena posició. L’empat tampoc satisfà als de Jordi Sala. Fins a dues vegades s’avançaven els locals però Corominas i Feixas empataven (2-2).
Tercera derrota del Rubí que el deixa a 3 punts i un partit més que el quart. Aquesta jornada derrota contra un Gavà que encadena tres victòries seguides i s’allunya del descens (+5 punts). Un gol de Gómez al minut 78 trencava l’empat a 2 al marcador, en un partit on el tècnic Julià Garcia acabava expulsat.

Segon empat seguit de la Montañesa. Aquesta setmana ho ha fet al camp del Palamós, un equip que veu com el descens el té ja només a dos punts. Palamós i Montañesa han signat l’únic partit sense gols d’aquesta jornada.

El Figueres tampoc traspassa per un bon moment. I és que a les segones voltes guanyar sempre és més difícil. Cauen a casa contra un necessitat Martinenc que veu com es col·loca a dos de la salvació. Els gols arribaven a la segona part. López feia el 0-1 i Revert empatava cinc minuts després. La reacció dels d’Agustin Vacas ha estat fulminant. Dos minuts més tard, Elhadji suprava a Reig per a fer l’1-2 i donar esperances al conjunt vermell

Després de més d’un mes sense guanyar, el Cerdanyola del Vallès> d’Antonio Carrillo s’emportava del Municipal pepin Valls de Castellar del Vallès els tres punts. El Sabadell B no podia davant d’un Cerdanyola que s’avançava al minut 21 (Infante) i trencava l’empat (aconseguit per Roigé) quan faltaven 10 minuts, gràcies a Garros.

El Masnou fa un pas endavant. Trenca davant del Santfeliuenc un total d’11 partits sense guanyar i un solitari gol dels masnovins els feien situar-se dotzens classificats amb 35 punts. Per contra, el Santfeliuenc ja està a quatre punts del descens.

El Castelldefels suma una victòria que els dóna esperança de cara a la salvació. Sumen la setena victòria davant d’un Manlleu que no aconsegueix desmarcar-se de la zona baixa. El Manlleu començava marcant molt aviat, però un gol de Masuet abans del descans canviava el guió del partit. I és que amb l’empat, a la segona el Castelldefels aconseguia capgirar del tot el marcador i sumar la victòria.