Al calaix la denúncia d’Ivan Carrillo a la FCF

Aquest dimarts s’ha conegut l’arxiu d’un Jutjat de Gavà d’una denúncia anònima per corrupció contra la Federació Catalana de futbol lliurada a l’FCF i als Mossos, i enviada als 1.300 clubs de Catalunya, per part d’Ivan Carrillo

Joan Soteras i la seva junta
Junta directiva de la Catalana/FOTO: FCF

“Arxiu provisional“. Aquesta ha estat la decisió per part del Jutjat número 2 de Gavà respecte a una denúncia anònima per corrupció que el president del club de la ciutat, Ivan Carrillo, va presentar als Mossos d’Esquadra i a la mateixa FCF. Notícia que, per descomptat, ha suposat la gran alegria de la jornada al carrer Sicília on la junta directiva que presideix Joan Soteras ha dut a terme la seva reunió de junta directiva.

Segons ha informat la Cadena SER, “no resulta degudament justificada la perpetració de delicte” pel que es procedeix al consegüent arxiu d’unes acusacions de presumptes ‘trames’ de desviament de diners que van ser destacades per Carrillo en roda de premsa dijous passat 16.

REACCIÓ FEDERATIVA

A l’espera que se succeeixin, si és que se succeeixen, reaccions per les dues parts, l’única cosa que s’ha sabut és que els clubs catalans de Segona B i Tercera tenien intenció de solidaritzar-se amb nota pública amb l’FCF i que  la pròpia Federació< anava a iniciar nova interposició de querella contra un Ivan Carrillo silenciós.