#2cat5: Artesa de Segre i Alcarràs també perden

Artesa de Segre i Alcarràs perden en la mateixa jornada i segueixen empatats a punts. L’Albi s’apropa a les primeres posicions

JOSEP REGANY @Jregany

Artesa Segre, Alpicat
Gran victòria del Alpicat al camp de l’Artesa/FOTO: ALPÌCAT

L’Artesa de Segre va perdre el seu partit davant d’un Alpicat en forma i que suma el seu setè partit sense perdre. Els de Jesús Alcalde estan en ratxa i ho demostra que van guanyar al camp del líder per 1-2 remuntant el gol inicial de l’Artesa i amb un jugador menys durant més de 10 minuts. Els de Pau Prior sumen la seva setena derrota de la temporada i la primera com a locals. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

L’Alcarràs, per la seva banda, no va poder aprofitar l’ensopegada dels de la Noguera, ja que van perdre en la seva visita al camp de l’Albi. Els de les Garrigues ja guanyaven al primer minut de joc, un Albi que encara no ha perdut cap partit com a local. Al 87 va arribar la sentència, tot i que abans d’acabar el partit, l’Alcarràs va anotar el definitiu 2-1. Els d’Espasa segueixen segons empatats a punts amb l’Artesa, però veuen com l’Albi se’ls apropa a 5 punts de diferència.

Tot per decidir en la zona baixa

Vallfogona de Balaguer i Organyà somien amb la salvació. Els primers van superar al Castellserà, que actualment marca la permanència, per un solitari gol de Solanes. Amb aquesta victòria abandonen la darrera posició de la taula i es situen a 4 punts del mateix Castellserà. D’altra banda, l’Organyà va guanyar el seu partit per un contundent 5-2 davant l’Agramunt. Tot i començar perdent, els de l’Alt Urgell es van refer i amb un pòquer de gols de Robert Vila es situen a 1 sol punt de la salvació.

El Torrefarrera va superar per 3-2 al Balàfia en un partit ple d’emocions i respira després de dues derrotes consecutives. ElSolsona també va guanyar el seu partit com a local per 2-0 davant l’Alcoletge, un Alcoletge que no es pot despistar perquè està a 3 punts del descens. El Juneda es va retrobar amb la victòria després de 4 jornades sense fer-ho. Va superar per 4 gols a 2, un sempre lluitador Palau d’Anglesola.

El Cervera va empatar el seu partit 2-2 davant del Térmens. Els de la Segarra veuen com els de baix comencen a guanyar partits i ells ja sumen 11 jornades sense guanyar. A 2 punts del descens. Linyola i Guissona també es van repartir els punts en l’empat a 1 on tots dos gols van arribar amb un marge d’un minut.