Arriben les denúncies per impagaments del Rubí a la Federació

Deia el president del Rubí, Josep Alcalá, el passat dia 1 de juliol que era qüestió de dies i ja han passat 21. La plantilla de la temporada passada no cobra, ha denunciat a l’AFE i la FCF busca solucions

MANUEL SEGURA
Josep Alcalá, president UE Rubí /FOTO: CLUB
Josep Alcalá, president UE Rubí /FOTO: CLUB

En els pròxims dies hi haurà solucions o, com a mínim, una resposta per part del Comitè corresponent de la Federació Catalana de futbol a les denúncies que obren al carrer Sicília per continuats impagaments del Rubí a la plantilla de la temporada passada. El sindicat de futbolistes (AFE) ha estudiat les queixes dels jugadors, enviades el passat mes de juny i que parlaven de cinc mensualitats pendents, i ara queda en mans de la Federació.

Ha sorprès en cercles federatius que l’assumpte s’hagi demorat tant de temps quan el mateix Alcalá, indignat per la situació, indicava el passat dia 2 a ‘laxarxaràdio’ que “tot estava molt clar”. Aprofitava el màxim dirigent de l’entitat per censurar als mateixos futbolistes que només reclamen el que és seu.

Sense que cap de les parts hagi volgut admetre el total del deute, es comenta que no passen en cap cas dels 20.000 euros. El que no entenen els propis perjudicats és que el mateix dia que es veuen obligats a denunciar davant l’AFE aquesta situació d’impagaments, arribin 14 cares noves i renovin dos jugadors als quals, en teoria, també se’ls deuen quantitats.

Les denúncies ja han recorregut el camí previst i, encara que el termini de pagament no té data de caducitat, com passaria en el futbol professional (31 de juliol), no sembla que el Rubí pugui començar a disputar la competició sense haver satisfets aquestes quantitats a jugadors en actiu, estiguin o no estiguin en el club.