Arriba una Copa il·lusionant i inassolible per a molts

Inici de la Copa del Rei 2023-2024 amb 8 equips catalans en joc a més de l’afegit Andorra i absent el FC Barcelona per la Supercopa

L'equip vallesà vol viure una altra nit màgica a Can Rosés // FOTO: UE Rubí
L’equip vallesà vol viure una altra nit màgica a Can Rosés // FOTO: UE Rubí

Estrena calendari el RCD Espanyol en la seva visita a l‘Estadi Rosendo Hernández amb el Mensajero (0-2, gols de Salvi Sánchez 36′ i 38′). El mateix que faran els 155 equips participants amb especial atenció per als 10 equips de categoria territorial.

L’aparició en escena del conjunt de Luis García donarà pas aquest dimecres al Girona de Míchel a Sant Roque de Lepe. Els de Montilivi arriben a les terres andaluses sense la participació de l’inconformista Pablo Torre per unes molèsties d’última hora.

COPA: 6 EQUIPS PER A DIMECRES

Idèntic horari (12h.) tindrà el Badalona Futur enfront del Cadis a Vic. Superades les 2.000 entrades, segons el club, els preus no han estat cap problema amb 20€ la general i 35€ la tribuna. L’Estadi ZEM Hipólit Planàs està vivint una gran temporada per part del conjunt de Ferran Costa.

A la tarda arribarà el torn per a l’Orihuela-Nàstic (18 h.) i Europa-Elx (18 h.) i, finalment, el gran Rubí-At Bilbao (21.30 h.).

Tancarà aquest primer encreuament de Copa el duel Manresa-Real Oviedo a El Congost (dijous 2, 19 h.).

NOMÉS COPA I OBLIDAT EL DEPOR

Per part grana, que es desplaça a Oriola, suma 20 futbolistes en la relació del tècnic, Dani Vidal. “Ja tenim el cap en l’Orihuela. Bon partit, bon equip, bon rival, ben treballat… el partit ens servirà per tenir una nova oportunitat per tornar a guanyar”, va dir abans de la seva sortida.

El Nàstic vol oblidar el seu KO a Riazor i no hi ha millor manera que vèncer en el xoc de Copa.

EUROPA I TERRASSA EN JOC

Per part seva, horari de tarda per a l’Europa de Ramon Gatell. Els graciencs marquen un camí excel·lent en la Segona Federació i buscaran davant la seva afició superar a un Segona com l’Elx.
Els socis han de pagar 10€ o 15€ mentre que la resta d’aficionats haurien d’acceptar 15€ o 25€; ara com ara, el club informa que també s’ha superat la barrera de les 2.000.

Aquesta quantitat se supera a Terrassa amb 2.700 cap a les 18 hores. Alegria per als de Chus Trujillo davant una temporada dura en Segona Federació. Els socis no pagaran entrada mentre que la general queda en 12€ i la tribuna en 25€.

FESTIVAL A RUBÍ

I, atenció a Can Rosés perquè Rubí sap que ve un gran (At Bilbao), un rival tradicional i supercampió de Copa, però sempre està permès somiar. La plantilla de Jordi Peris sap que ha de ser una festa i treballaran al màxim.

Ja se sap que els fidels socis tenen gratis la festa mentre que els 3.000 restants hauran de pagar entre 40€ i 45€.