Arriba el gran repte de la #CastanyadaBenitosports

Un val de 200 euros en productes esportius a Benitosports espera a qui faci més punts en una competició de preguntes durant una setmana a FutbolCatalunya.com

Botiga de BenitoSports al Centre Comercial Arenes de Barcelona
Botiga de BenitoSports al Centre Comercial Arenes de Barcelona

S’acosta la Castanyada i a FutbolCatalunya.com us volem proposar un repte molt especial en què intervindran els vostres coneixements sobre #futbolcat i la vostra rapidesa. Per gentilesa de Benitosports, dilluns 29 d’octubre posem en marxa una competició que tindrà només un premi. I quin premi! Un val per 200 euros en productes esportius a qualsevol botiga de BenitoSports.

Per participar, només hi ha dos requisits. El primer, SER SEGUIDOR O SEGUIDORA DEL COMPTE de @FutbolCatalunya a Twitter (condició indispensable per poder contactar amb qui guanyi, ja que aquesta prova la farem en aquesta xarxa social). El segon, estar atents cada dia, des de dilluns i fins diumenge, a la pregunta que penjarem al nostre compte d’aquesta xarxa social i que retuitejarem en cas de no arribar al mínim d’encertants.

Cada dia, a les 19.00 hores, apareixerà una pregunta relacionada amb el #futbolcat. Pot ser històrica, d’actualitat, una proposició de veritat o mentida… Un cop aparegui, l’haureu de contestar ÚNICAMENT RESPONENT EN EL MATEIX FIL DE LA PREGUNTA. En funció de l’ordre de les respostes, atorgarem cada dia en ordre decreixent de 10 a 1 punts als encertants. És a dir, qui respongui correctament abans, s’endurà 10 punts; el segon, 9, el tercer, 8… fins al desè, que sumarà 1 punt. Atenció! Només es permetrà una resposta a cada pregunta per compte de Twitter i, si no s’arriba al mínim d’encertants, l’escrutini es tancarà a les 15.00 hores de l’endemà de la pregunta.

Diumenge 4 de novembre formularem la darrera pregunta. I després de sumar les puntuacions, el guanyador o guanyadora del val de 200 euros serà qui hagi totalitzat més punts. En cas d’empat, qui hagi obtingut més altes puntuacions (més cops un 10, més cops un 9…). I si persistís l’empat, el premi seria per qui hagués contestat abans a les preguntes de la setmana, començant per dilluns.

Puntualment anirem informant de l’estat de la classificació general. I si no esteu entre els primers, no us desanimeu, perquè en cas de renúncia, el premi podria ser vostre.

És un repte de cultura futbolística i de rapidesa. Esteu molt atents al nostre compte de Twitter i no perdeu l’oportunitat de fer-vos amb un premi molt esportiu. Molta sort a la #CastanyadaBenitosports!