Arraona-Merinals ha de ser un fortí per al Mercantil

És un dels partits clau de la 22a Jornada en la Divisió d’Honor Juvenil. Mercantil i San Francisco es trobaran en el Poliesportiu Arraona-Merinals amb tres punts que poden donar molta vida als de Pablo Becerril

Els jugadors d’en Pablo Becerril volen sortir del pou / FOTO: MERCANTIL

Tres victòries i un empat en els últims cinc partits han revitalitzat al Mercantil en aquesta lluita que manté en la complicada Divisió d’Honor Juvenil. Després de l’últim gran triomf en el derbi de Can Jofresa, l’equip que dirigeix Pablo Becerril pot fer un salt important aquest diumenge si suma aquests tres punts en joc. De fet, li podria col·locar a només dos de la permanència, segons altres marcadors del cap de setmana.

L’equip insular és un dels millors rivals de la categoria encara que la seva posició (12a) no mostra la seva veritable capacitat. De fet, han sumat la meitat dels 30 punts disputats a casa mentre que fora de Son Bibiloni és un dels quatre rivals als quals més els costa arrencar punts. Un triomf, tres empats i set derrotes poden animar als mercantilistes en aquesta lluita per sortir del pou, ja que el treball dels locals és molt superior a aquests 9 punts assolits dels 30 jugats en el seu camp.

Números similars, per tant, entre Mercantil i Sant Francisco que presenten un autèntic partidàs (diumenge 11 hores) en el qual segur no es notarà el fred. Nou jornades per al final de la Lliga donen per a moltíssims càlculs.