Arranz i Batalla disparen l’Olot

Jornada rodona per a la UE Olot amb participació estel·lar del Pitxitxi de la 3RFEF i del porter Batalla en un gran derbi gironí amb ‘col·laboració’ de Manresa i L’Hospitalet que els serveix als de Carbó per a reafirmar-se a la primera plaça

Alegria majúscula de la UE Olot en la seva visita a Girona i triomf a Montilivi // FOTO: UE Olot

Un gol, un més, de Sergi Arranz (16) i una pena màxima detinguda pel balaguerí Albert Batalla, en el minut 90′, a xut de Richmon llança a l’Olot d’Albert Carbó al capdavant del grup V d’aquesta 3RFEF.

Si a aquesta excel·lent victòria a Montilivi (Montilivi, que no Riudarenes) s’uneix el sorprenent KO del Manresa a El Congost davant el Castelldefels i l’empat de l’Hospi al camp del cuer, ja tenen un cap de setmana sorprenent.

ARRANZ + BATALLA + OT = TRIOMF

Els honors són per al davanter i per al porter, però el treball d’Ot Serrano ha estat meravellós. Atenció al treball d’aquest migcampista, que ja va meravellar amb el Sants, i que es reafirma a la Garrotxa, enfront d’un Girona B que no va poder desordenar el guió visitant. Al cap de 5 minuts ja va enviar Arranz una pilota al pal com a avís.

I el que va venir va ser el cinquè KO del conjunt d’Axel Vizuete amb gol del figuerenc que es perdrà el pròxim partit per acumulació de targetes; no li vindrà malament el descans, ja que aquest Olot té recursos suficients a dalt, a baix i en el centre del camp.

Això sí, cal destacar la pena màxima no assenyalada a Richmon (88′) que es ‘va menjar’ el col.legiat Bureu Méndez, i la posterior intervenció del porter visitant dos minuts després per una pena màxima que ‘va regalar’ Callís. El llançament del jove Richmon va servir per al lluïment del porter d’un Olot que va sortir enfortit.

GRÀCIES MANRESA, GRÀCIES L’H

A més, triomf del Castelldefels a la seva visita a Manresa i empat riberenc a Ascó, és a dir, quatre punts per als volcànics que només contemplen quedar en la primera plaça com final de la Lliga.

I, si els rivals faciliten el treball, millor. És el cas d’un Manresa que, després de 17 partits, va sumar la seva segona derrota i va caure per dos gols grocs en el 57′ (Fran Fuentes, de cap) i d’Eslava (77′) que va assistir en el primer.

Hores abans també va perdre la seva gran ocasió l’Hospi de Cristian García a Ascó i això que Canario (25′) va posar per davant al seu equip, però no va saber aguantar. I això ho va rendibilitzar Sardà (33′) per a marcar i per a mantenir aquesta igualtat fins al final. La crítica de l’entrenador riberenc va ser total.

La FE Gramanet continua invicta en el seu Municipal en aquesta Lliga // FOTO: Eduardo Berzosa

ALEGRIES PER LA MÍNIMA

Qui, d’altra banda, es fica de ple entre els escollits és el San Cristóbal, ja que va rendibilitzar al màxim el seu nou triomf per la mínima; David Toro (10′) va mostrar el camí, va igualar Guillermo (53′) i va decidir, com gairebé sempre, Oscar Sierra (59′). Els parroquians comparteixen la segona plaça amb els bagencs.

També per la mínima va mantenir el seu feu invicte la FE Grama enfront d’un Sant Andreu que no va reaccionar a temps; dos gols en un minut (Solsona 23′ i Roger García 24′) van ser suficients després de col·locar Domènech el 2-1 definitiu. Tercer partit sense sumar victòria per part quadribarrada.

Aquests tres punts són aigua beneïda per a FE Grama, San Cristóbal i, per descomptat, per a una Pobla de Mafumet que venia amb tres desil·lusions consecutives. El gol de Valverde (17′) va culminar una gran jugada amb definició exquisida i el filial es col·loca a la dotzena plaça.

L'Hospi només va treure un punt de la seva visita a Ascó // FOTO: CE L'Hospitalet

L’Hospi només va treure un punt de la seva visita a Ascó // FOTO: CE L’Hospitalet

TRES EMPATS

En resum: 22a jornada amb un total de 3 triomfs locals, 3 empats i 2 victòries a domicili i amb 14 gols marcats / 7 locals/7 visitants).

Després d’Ascó, el segon empat a un es va donar a Nou Barris amb l’especialista Peralada (desena X) enfront d’una necessitada Guineueta. L’estratègia va facilitar el gol local obra d‘Iker (12’), però la persistència xampanyera (59′. Juvi) va obtenir un punt.

Mentrestant, a Vilatenim, en l’únic partit vespertí no van passar del zero inicial; els d’Hurtado arribaven amb dues jornades sense guanyar enfront d’un Vilafranca que acumula 2 punts dels últims 15 disputats.