Ara tampoc per L’Hospi

Rotund KO de L’Hospi en la seva visita a la Salera enfront d’un Náxara que no va donar opció. Aquest 3-0 portarà amb si una inevitable reflexió per a un equip que va caure en la primera eliminatòria per l’ascens a Segona Divisió B

Aquesta temporada no serà/ FOTO: CE L’HOSPITALET

Set minuts fatídics, set. Els tres finals de la primera meitat i els quatre inicials de la segona van enfonsar al CE L’Hospitalet en l’estadi de la Salera de Náxara. Els de Xavi Molist no van poder enfront d’un rival que ni es va veure en el partit d’anada, que no va disparar ni una sola ocasió amb perill sobre l’àrea de Sergi Puig i que ho va deixar tot per a la volta en una superfície d’herba natural que, per descomptat, els va afavorir sense que serveixi d’excusa.

L’Hospi seguirà en Tercera una temporada més sense que hagi de provocar cap cataclisme en una entitat que semblava encaminada a una desastrosa desaparició fa pocs mesos.

Una assistència d’Eloy li va servir a Sergio Tamayo (43′) per col·locar el primer gol del partit i anar-se al descans amb un avantatge suficient per respirar. La sortida de La Rioja de la segona part va ser espectacular i Miguel (49′) va posar un desesperant 2-0 en el marcador; Molist va mirar a la banqueta i va donar entrada a Agi per Velillas (55′), a Canario per Oscar Sierra (60′) i a Eudald Vergés per Ñoño (68′) . La desesperació riberenca va acabar amb el 3-0 de Javi Martínez (86′) que enfonsava definitivament a l’equip català.

Desena derrota de l’Hospi aquesta temporada 2017-2018 i KO per tancar un curs que va acabar amb aprovat just