Aquests seran els 10 representants del futbol català a Madrid

L’Assemblea del futbol espanyol tindrà deu representants del futbol català. Clubs, presidents, jugadors i àrbitres acudeixen a la trucada d’Ángel Villar

MANUEL SEGURA

President UE Cornelllà, pero anirà a Madrid como representat dels jugadors / FOTO: UE CORNELLÀ
Talavera, president UE Cornelllà, pero anirà a Madrid como representat dels jugadors / FOTO: UE CORNELLÀ

Com cada final de temporada, la Federació Española de Futbol convoca Assemblea general aquest dimarts vinent 14, a Las Rozas, amb una bona representació de tots els seus estaments. En la relació de presents destaquen, pel que fa al futbol català, els seus 10 representants, triats fa tres anys i que esgotaran el seu ‘mandat’ el proper 2016. Amb Andreu Subies, president de la FCF, al capdavant, estaran a Madrid clubs professionals, clubs semiprofessionals-amateurs i de futbol base, jugadors i àrbitres.

Pel que fa a l’apartat de futbol acudiran els presidents del FC Barcelona (en funcions) i del RCD Espanyol (Joan Collet) així com els del Sant Andreu (Manuel Camino) i CE L’Hospitalet i Damm. Com a representació dels jugadors catalans repetiran Óscar Álvarez, ara en el cos tècnic del Llagostera,Álex Talavera, ara president del Cornellà. En relació als àrbitres acudiran David Medié Jiménez i Amado Lozano Sánchez.