Aquest Sant Andreu de Molist convenç

Encara que no deixen de ser partits amistosos de pretemporada i no cal fer-se massa il·lusions, sí que val destacar aquest nou Sant Andreu de la mà de Xavi Molist. La seva impressió convida a tot

L'entrenador Xavi Molist va a poc a poc confeccionant l'equip que desitja // FOTO: UESA

L’entrenador Xavi Molist va a poc a poc confeccionant l’equip que desitja // FOTO: UESA

Encara que és molt aviat per a realitzar qualsevol pronòstic (no es compleix ni un mes), la veritat és que el que s’ha pogut veure d’aquest nou Sant Andreu 2022-2023 de Molist convenç. Cinc partits -3 triomfs, 1 empat i 1 derrota- és només una dada estadística abans de començar de veritat el curs aquest pròxim 11 de setembre a Tona.

Els onze fitxatges, a més dels 12 xavals del juvenil, han pogut estrenar-se en el conjunt del tècnic gironí i mostrar a l’afició que té on triar. L’objectiu és la primera plaça del campionat i aquesta UESA promet.

UN SANT ANDREU OBLIGAT

Sens dubte aquest és el propòsit: pujar. Amb només 8 futbolistes que continuen en el projecte, l’entrenador Xavi Molist sap que se li exigirà des del primer dia i amb aquesta idea ha iniciat la temporada. A falta d’alguna peça (o no) per a acabar ‘el pastís’, els triats ja saben la lliçó del seu entrenador.

Després de debutar amb impressió enfront del Martinenc en els Històrics i caure enfront de ‘l’amic’ Ferran Costa i el seu Manresa, els quadribarrats han sabut reaccionar. La golejada davant la Rapitenca ha posat les piles al grup, el van demostrar amb un empat treballat enfront d’un Primera Federació (Cornellà) i el van certificar aquest passat dimecres. El 2-0 contra el Terrassa (Segona RFEF) alimenta el camí de la il·lusió.

El gran Josu amb Pochito!, una combinació que pot ser letal per als del Narcís Sala // FOTO: UESA
El gran Josu amb Pochito!, una combinació que pot ser letal per als del Narcís Sala // FOTO: UESA

LA PEDRERA, AL PODER

I mentre tornen a destacar els grans noms d’aquest Sant Andreu (Josu, 4 gols, un de penal), atenció als juvenils a prova. Així veu XAVI MOLIST als juvenils que té a la seva disposició. Per cert, Martí Alonso és ja jugador del primer equip per mèrits propis. “Marti es queda al 100% i portarà dorsal 19”, diu Molist

Marti Alonso: Davanter centre per a quedar-se la pilota, bo en disputes i amb gol en la seva etapa juvenil

Iker García: pivot esquerrà, de qualitat

Iker Oltra: pivot destre, dinàmic que pot jugar d’interior també.

Pochito: extrem esquerrà, bon 1vs1 i amb talent per superar contraris.