Ferran Costa traça la línia mestra del nou Manresa

La presidenta de la Junta Gestora, Ruth Guerrero, i el nou director esportiu del Manresa, Ferran Costa, van presentar aquest dimarts el seu projecte per a un històric que sortirà per totes

CE Manresa, Ferran Costa i Ruth Guerrero
Ferran Costa i Ruth Guerrero, a la roda de premsa/FOTO: CE Manresa

Saba nova per al CE Manresa amb la presència de la presidenta de la junta gestora, Ruth Guerrero, i el nou tècnic i director esportiu del club, Ferran Costa, un dels entrenadors més joves, si no el més jove (25 anys), de Tercera divisió per a la pròxima temporada. “Engeguem un projecte engrescador sabent la complexitat de les gestions que tenim per davant. Sigui com sigui és un camí il·lusionant en un club històric. Intentarem estar a l’alçada”, va declarar el màxim responsable de la parcel·la tècnica d’una entitat que també coordinarà en les seves categories inferiors.

Amb conceptes com “constància i perseverança” com a bandera per a lluitar amb totes les conseqüències, Ferran va assenyalar que “la confecció del primer equip no està tancada. El nostre propòsit és que gent seriosa com el Solernou o el Moha siguin reflex del qual volem, també amb jugadors joves amb molt talent. Busquem gent involucrada amb un recorregut important i que vulguin demostrar el futbol que tenen. Pel que fa a jugadors de la passada temporada amb algun encara hi estem parlant”.

CE Manresa, Ferran Costa
Comença un gran projecte al Gongost/FOTO: CE Manresa

“Sabem on no podem arribar”

Al seu costat, la presidenta de la gestora, Ruth va transmetre optimisme i fermesa. “Degut a les circumstàncies per la crisi del coronavirus ens hem hagut d’avançar com a junta gestora i prendre decisions perquè és imprescindible tenir una estructura per encarar una nova temporada, que d’altra banda no sabem com serà. En el cas del Ferran Costa, abans de valorar-lo, la gent l’ha de conèixer”, va assenyalar en la roda de premsa de presentació encara que Ferran Costa ja va deixar una gran impressió en la seva etapa com a tècnic del juvenil.

“Sabem on no podem arribar. El pressupost, per tant, serà sostenible”, va afegir Guerrero perquè el pressupost per a la temporada 2020-21 “ha de garantir la viabilitat del club”