Aquest és l’onze ideal de la Tercera RFEF

Els seguidors de FutbolCatalunya conformen un equip amb els futbolistes més destacats de la nova categoria. Hi ha set equips representats amb tres jugadors de l’Olot, dos del Vilafranca, dos de L’Hospitalet, un del San Cristóbal, un del Sant Andreu, un del Peralada i un del Manresa

Olot i L’Hospitalet són dos dels equips més representats // FOTO: Nuri Marguí (UE Olot)

@JordiMestres_

Com ja vam fer amb la Primera i la Segona RFEF, des de FutbolCatalunya també hem volgut saber quins han estat els millors, l’onze ideal de la Tercera RFEF. Per a fer-ho hem consultat als nostres seguidors a través d’unes enquestes a Twitter.

La resposta ha estat multitudinària, amb gairebé 1.000 vots de mitjana per enquesta. I el resultat és un onze de qualitat, molt variat pel que fa als equips i amb un nivell propi de categoria superior. Aquests són els vostres escollits!

ONZE IDEAL

TONI CASAMAYOR S’IMPOSA A DAVID AROCA

TONI CASAMAYOR (FC Vilafranca): La de la porteria ha estat una de les enquestes més disputades. S’ha imposat Toni Casamayor amb un 30,1% dels 828 vots per davant del porter del Peralada David Aroca, que ha sumat el 29,5%. El Vilafranca, amb nou gols encaixats en 16 jornades, és l’equip menys batut del grup juntament amb Manresa i Peralada.

VETERANIA A LA DEFENSA

ÓSCAR SIERRA (CP San Cristóbal): La del lateral dret ha estat la segona enquesta més votada de totes, amb 1.315 vots. El guanyador és l’incombustible Óscar Sierra amb un 30,6% i per davant de José Antonio Llamas, que ha acabat amb un 29,1%. El veterà jugador del San Cristóbal viu una tercera joventut als 40 anys, és un dels líders de la defensa terrassenca i ha marcat tres gols aquesta temporada.

Alan Baró ha estat el defensa més votat // FOTO: CF Peralada

ALAN BARÓ (CF Peralada): Si parlàvem de l’edat d’Óscar Sierra la d’Alan Baró tampoc queda enrere. El central de 36 anys viu la seva primera temporada a la categoria després del seu pas pel futbol professional i l’Olot. El seu nivell és inqüestionable i és un dels motius de que el Peralada sigui l’equip menys golejat de la categoria.

DAVID FONTANILS (FC Vilafranca): David Fontanils acompanya a Alan Baró a l’eix de la defensa. El central del Peralada ha estat el més votat amb un 28,3% dels 964 vots i Fontanils ha sumat el 26,1%. Igualment destacable, tot i quedar fora, són el 24,1% de Joan Noguera i el 21,5% de Sergio Juste.

DAVID BIGAS (UE Olot): L’Olot és l’equip més representat de l’onze ideal i un dels futbolistes que hi ha és David Bigas. El lateral olotí ha estat el guanyador amb un 29,7% dels 862 vots, superant a Guillem Pujol de L’Hospitalet amb un 25,1%. El fet més destacable de Bigas és com de complet és com a futbolista. Té un físic privilegiat i aporta molt tan en atac com en defensa.

CANARIO, LA MÀGIA DEL MIG DEL CAMP

OT SERRANO (UE Olot): Com a migcampista defensiu el vencedor és Ot Serrano amb un 31,4% dels 911 vots i per davant de Cristian Gómez, que ha sumat el 29,2% ua que el futbolista de l’Olot és el pilar de l’equip d’Albert Carbó i un futbolista amb bon sentit tàctic que equilibra l’equip.

JOSÉ CANARIO (CE L’Hospitalet): En l’apartat creatiu el nom és José Méndez-Canario. El futbolista de L’Hospitalet s’ha imposat amb un 36,9% dels 896 vots a Eloi Amagat (32,5%). Canario ha marcat vuit gols aquesta temporada, cinc dels quals des del punt de penal. El jugador de L’Hospi és el segon màxim golejador del grup tot i ser migcampista.

Pau Morer ha estat escollit MVP // FOTO: UE Sant Andreu

PAU MORER, L’MVP DE TERCERA RFEF

PAU MORER (UE Sant Andreu): L’enquesta més votada de totes ha estat la de l’extrem dret, amb 1.401 vots i el guanyador indiscutible ha estat Pau Morer (53,7%), molt lluny del segon que és Kilian de l’Olot (17%). A més, el futbolista andreuenc ha estat triat com a MVP absolut per davant de Sergi Arranz. La fantasia del Narcís Sala ha arrassat a les enquestes de FutbolCatalunya: PAU MORER, L’MVP DE TERCERA RFEF

JOEL LASSO (CE L’Hospitalet): A l’altra banda el nom propi és Joel Lasso ja que l’ex del Nàstic s’ha imposat amb un 33,9% dels 752 vots a Suli del Girona B (26,7%). Lasso és un jugador tècnic, que busca destacar i tenir les oportunitats de les que no va disposar en temps passats a l’equip de Tarragona.

SERGI ARRANZ, KILLER I MILLOR DAVANTER

NOAH BAFFOE (CE Manresa): L’únic representant del Manresa el trobem a la davanter i es tracta de Noah Baffoe, el segon més votat (15,6%), superant per poc a Germán Fassani del Sant Andreu (15,1%). Els seus cinc gols el col·loquen com a quart màxim realitzador del grup i suposa també que Baffoe ha marcat el 33% de les quinze dianes del seu equip, és a dir, una de cada tres!

Sergi Arranz és el pitxitxi destacat de Tercera RFEF amb 11 gols // FOTO: UE Olot

SERGI ARRANZ (UE Olot): L’enquesta del davanter ha tingut emoció al segon lloc, ja que al primer no hi ha hagut debat doncs Sergi Arranz ha estat escollit millor davanter amb un 62,1% dels 932 vots. El jugador de l’Olot és l’actual màxim realitzador del grup amb onze dianes en quinze partits i el més destacable és que deu han estat de jugada i només una de penal; per això, Arranz és un autèntic killer.

IVÁN MORENO, MILLOR ENTRENADOR

IVÁN MORENO (FC Vilafranca): L’entrenador més votat pels nostres seguidors és Iván Moreno doncs el tècnic del Vilafranca s’ha imposat per molt poc a Albert Carbó (30,8% a 30,2% dels 982 vots). Moreno ha dissenyat un equip d’autor a la capital del Penedès i ja fa temporades que està fent una bona feina amb resultats immillorables.