Aquest dissabte comença la Copa Catalunya Femenina

Les capitanes dels quatre equips que disputaran la final de la Copa Catalunya Femenina 2012-2013 s’han trobat a la seu de la FCF i han comentat quines perspectives tenen de cara als partits de demà

Amb motiu de la celebració de la fase final de la Copa Catalunya Femenina, la Federació Catalana de Futbol ha convocat les capitanes del FC Barcelona (Vicky Losada), del FC Levante las Planas (Eve Moreno), del RCD Espanyol (Sònia Matias) i de l’Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues (Anna Roset) com a prèvia dels partits.

El directiu i responsable  de Futbol Femení de la FCF, Albert Montull, s’ha reunit amb elles per comentar aspectes relacionats amb l’esport i amb la fase final d’aquest cap de setmana. Montull els ha desitjat sort a totes de cara a les semifinals i les ha encoratjat a “seguir treballant per la implicació i la visibilització del Futbol Femení“.

 Montull ha afegit: “us animo a fer-nos arribar qualsevol inquietud, proposta o iniciativa envers el Futbol Femení o qualsevol altre àmbit relacionat amb el nostre esport, per tal de poder oferir tot el suport de la FCF”.

El Barça i el Levante disputaran la primera semifinal de la Copa, demà a les 10 hores del matí.  La capitana blaugrana ha dit que tenen ganes de “repetir o millorar la temporada passada”. A més, ha destacat la experiència que han adquirit al participar en un torneig contra els millors equips d’Europa i ha desitjat  “poder guanyar la Copa Catalunya, ja que començar la lliga amb un títol dóna molta energia”.

La capitana de l’equip rival ha explicat que “el Levante ha de fer un gran esforç, ja que aquest any la plantilla té moltes cares noves”. Saben que el Barça és un rival difícil, però Eve ha posat èmfasi en que “guanyar al Campió de Lliga a la Copa Catalunya seria una gran il·lusió per afrontar la temporada”.

L’Espanyol i les Garrigues disputaran la segona semifinal de la Copa Catalunya, a les 12 hores. Sònia, la capitana blanc-i-blava, ha dit que té moltes ganes de guanyar aquesta Copa ja que fa 4 anys que és al club i encara no n’ha guanyat cap. A més, ha destacat que l‘Espanyol “té moltes ganes de competir i de fer-ho de la millor manera possible perquè hi ha qualitat a la plantilla com per fer una bona temporada enguany”.

El club de Cornellà-El Prat es batrà davant l’Escola Comarcal de Futbol de les Garrigues, on el Femení A milita a 1a Catalana (tres categories inferiors a la Superlliga de l’Espanyol). L’Anna sap que serà difícil el partit de demà, però ha assegurat que el disputaran amb optimisme, ja que si no segur que ho tenim tot perdut”. L’Escola de les Garrigues lluitarà per la mínima possibilitat que hi ha de guanyar” i l’aprofitaran al màxim. Tenim moltes ganes de jugar aquest partit, hem estat tota la setmana treballant molt per intentar aturar l’Espanyol i estic segura que algunes jugadores no podran dormir aquesta nit. Nosaltres no estem acostumades!”, ha assegurat la capitana de les Borges Blanques.

Recordem que demà, dissabte, a partir de les 10 hores al Camp Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat es disputaran les semifinals. La final tindrà lloc diumenge, a les 12 hores i serà retransmesa per Esport 3.