“Aquest Badalona intentarà aconseguir l’ascens”

El Badalona mira cap a la Divisió d’Honor Juvenil a falta de 4 jornades per al final de la primera fase a la Lliga nacional. L’equip dirigit per Santi Álvarez va per totes como a líder

Santi Alvarez és un dels veterans tècnics del Badalona i del futbol català // FOTO: Eduardo Berzosa
Santi Alvarez és un dels veterans tècnics del Badalona i del futbol català // FOTO: Eduardo Berzosa

EDUARDO BERZOSA

A falta d’enfrontar-se a Damm B i Mataró i rebre a Llagostera i Jàbac i Terrassa, el juvenil del Badalona mana al liderat de la Lliga Nacional de la mà del seu entrenador, Santi Álvarez.

Amb 14 partits jugats (9 victòries, 3 empats i 2 derrotes), amb 31 gols marcats (un menys que Girona) i 17 encaixats (igualat amb Llagostera), els escapolats lluiten per tornar a l’elit dels juvenils.

Fins a quin punt ha afectat la COVID-19 en aquesta Lliga?

Totalment perquè ha canviat el format i el seu desenvolupament, tots els equips estem tenint baixes de manera habitual per confinaments en instituts o d’afins i pràcticament tots hem tingut algun partit ajornat.

“El Badalona estarà a la lluita per l’ascens”

Format molt complicat.

Diferent, és un format diferent que ens exigeix màxima concentració i que permet pocs errors ja que és més curt.

Canviaries alguna cosa per a la segona fase?

Canviaria el format de la segona fase, no em sembla just jugar només un partit amb cada rival perquè el lògic seria fer anada i tornada

El Badalona figura actualment a la primera posició de la classificació del subgrup B (LNJ) // FOTO: E.B.

El Badalona figura actualment a la primera posició de la classificació del subgrup B (LNJ) // FOTO: E.B.

A quins equips veus favorits per a lluitar per les places d’ascens?

Al nostre grup Llagostera, nosaltres, al costat de Damm i Girona, encara que no poden pujar i a l’altre grup a Sant Andreu, Gimnàstic Manresa i Unificació Bellvitge, al costat de Barça i Cornellà. Uns estarem a la lluita per l’ascens i altres per ser campions així que tant de bo nosaltres lluitem per les dues opcions.

“A la segona volta, el lògic seria fer anada i tornada”

En resum: l’objectiu d’aquest Badalona passa per?

Aquest equip intentarà aconseguir l’ascens a DHJ volent aconseguir el màxim de victòries possibles sent fidels al nostre estil i la nostra manera de fer les coses. Per a nosaltres la formació dels jugadors és fonamental i per a això treballem dia a dia.