Apel·lació decidirà aquesta setmana sobre els impagaments del Rubí i el Santboià protesta

És una de les ‘cançons’ de l’estiu: com pot participar en la competició un club (Rubí) que encara deu contractes de la temporada passada? Això s’ho pregunta també el Santboià

Kiki, capitá de la UE Rubí / FOTO: INFORMACIONRUBI.COM
Kiki, capitá de la UE Rubí / FOTO: INFORMACIONRUBI.COM

Aquesta setmana decidirà el Comitè d’Apel·lació entorn de les denúncies que diversos futbolistes van presentar davant l’Associació de jugadors (AFE) i la mateixa Federació Catalana.

Després de decidir aquesta passada setmana el Comitè jurisdiccional que el club, presidit per Josep Alcalá, ha de pagar sí o sí, han recorregut davant el Comitè competent i la nova fallada es coneixerà aquesta setmana.

De fet, s’espera que Apel·lació certifiqui la primera decisió del jurisdiccional encara que les dues parts poden acudir, com a tercera instància, al Tribunal Català de l’Esport. Mentrestant, el Rubí no té cap problema a l’hora de fitxar futbolistes.

Empipament del Santboià

Atent a qualsevol moviment està el Santboià, ja que l’entitat del Baix Llobregat no entén com un club amb deutes pot seguir en competició. I així s’ho va preguntar i s’ho va fer veure a la Federació Catalana en dues cartes la resposta de les quals s’ha produït aquest dilluns 24.

La primera la van enviar amb data 17 de juliol i va ser contestada per la FCF el 21; va haver-hi rèplica de l’entitat que presideix Ramon Andreu i nova resposta federativa aquest dilluns 24 d’agost. “No es pot atendre la petició, ja que només pot instar al Comitè els qui tinguin la condició de part perjudicada”.