Any nou, Costa Brava ‘nou’

Sis cares noves per a aquest mercat d’hivern, ara com ara, ofereixen aquest any nou 2022, un Costa Brava ‘nou’, amb aire renovat amb la finalitat de salvar la categoria mentre es continua elaborant la venda de la societat

Joan Campins ha estat l'últim reforç d'un Costa Brava que encara no ha tancat el capítol d'entrades // FOTO. UE Costa Brava

Joan Campins ha estat l’últim reforç d’un Costa Brava que encara no ha tancat el capítol d’entrades // FOTO. UE Costa Brava

Tot té el seu moment i ara a la UE Costa Brava sembla decidit a cremar totes les seves opcions a la segona volta de la Lliga amb sis cares noves. Any nou, vida nova i toc de revolució per a un equip, penúltim a la classificació (14 punts), després de 17 partits disputats.

A falta del xoc d’aquest dissabte (San Fernando) i la seva sortida a Andorra, l’equip no ha abaixat els braço i, de la mà d’Oscar Alvarez, com a segon entrenador –així ho destaca la mateixa RFEF en les actes arbitrals-, els gironins han estat actors principals del MERCAT.

COSTA BRAVA I LES SEVES CARES NOVES

Fins a sis futbolistes han arribat aquest Mercat, sis entrades per 3 sortides i una baixa per lesió de llarga durada (Andreu Guiu); tot això li converteixen en l’animador d’aquest període, però queden més per arribar.

Recordem que David Haro, Xumetra (Olot) i Gil Muntadas ja s’han acomiadat mentre que han arribat els davanters Álex López (ex Mallorca) i Nuha Marong (UCAM Murcia).

A més cal sumar als migcampistes Yuhao Zhang (Dalian Pro B) i Sergio Gil (Extremadura) i els defenses Fran Varela (Extremadura) i Joan Campins (Tarazona).

DANI PÉREZ I GUIAQUINTO

Fins que acabi el mes es treballa amb més noms de l’Extremadura com són el central Dani Pérez i el migcampista Dani Toribio. Y, finalment, el mitjapunta argentí Guiaquinto (Mallorca), doncs agrada molt aquest sub 23 del Mallorca. però l’equip insular vol que pugi al seu primer equip.

CIUTAT ESPORTIVA

No obstant això, la gran notícia es diu Ciutat Esportiva pròpia. Amb 5 camps d’herba natural i 1 d’artificial, tot el futbol base i el primer equip entrenarà entre Tordera-Blanes.

Mitja dotzena de reforços per a una entitat que el passat 10/11/21 anunciava el canvi de propietat amb la venda del 65% de les accions a una empresa privada.