“Anirem a Olot amb la intenció de guanyar o guanyar”

Ho diu un garrotxí com Joan Sánchez, actual entrenador del CE L’Hospitalet, i olotí durant més d’onze anys. Aquest diumenge Olot-L’Hospitalet, duel d’invictes

Pedro Dólera i Joan Sánchez es trobaran cara a cara per primera vegada com a màxim responsables tècnics dels seus equips // FOTOS. UE Olot/CELH
Pedro Dólera i Joan Sánchez es trobaran cara a cara per primera vegada com a màxim responsables tècnics dels seus equips // FOTOS. UE Olot/CELH

No es juguen la Lliga, ni de bon tros, Olot i L’Hospitalet, però tothom coincidirà que sí que es jugaran més que tres punts. Separats només per 2, els riberencs manen en aquest Grup V amb un triomf més que els volcànics i un empat menys. D’altra banda, tots dos coincideixen en la seva condició d’invictes després d’haver jugat sis partits de Lliga.

Un altre detall a tenir en compte: els locals només han encaixat un gol a casa seva, en 3 partits, mentre que els visitants han marcat 4 en les seves tres sortides.

Joan no manté que la seva visita a Olot sigui el primer examen de veritat en aquest curs perquè “el primer examen va ser davant la FE Grama i el segon en el camp del San Cristóbal. Cada setmana és un examen encara que anar a Olot pot ser un partit molt exigent”.

OLOT-HOSPI, DÓLERA-SÁNCHEZ

l xoc que es disputarà el diumenge, i que ve precedit d’un triomf local a la Copa Catalunya per una derrota riberenca, té molts registres perquè l’aficionat s’ho passi molt bé.

Serà el primer per a Pedro Dólera a la banqueta de l’Olot enfront de l’Hospi igual que serà el primer de Joan Sánchez en el del CELH enfront de la UEO. Favorits? “La UEO”, ho diu l’entrenador de Terrades (Girona). “Mira la seva plantilla: tots els seus jugadors venen amb dinàmica de 2RFEF menys Uri González (Europa”, afegeix.

“NO CANVIO A CAP JUGADOR DE L’OLOT PELS MEUS”

Joan enumera, d’un en un, els cracks que tindrà enfronti el seu equip. “Batalla, Blázquez, Ayala, Barnils, Bigas, Pedro del Campo (1a RFEF)…. per nom són favorits cent per cent encara que no canviaria a cap pels meus”, diu.

Encara que li ‘tallem’ la seva exposició, l’actual tècnic de l’Hospi segueix i segueix: “Urri, Marc Mas -què diré de Marc, és Top! I, a més, al seu Municipal, amb una gespa perfecta i una afició que estreny molt”.

FLORETES A PEDRO DÓLERA

A nivell personal és un altre repte “un punt d’il·lusió extra perquè em vaig formar allí, els meus records són especials, però anem amb totes les nostres armes a guanyar o guanyar”.

En resum, Joan Sánchez, “sorprès pels 16 sobre 18 punts sumats ara com ara”, veu a un enemic “molt equilibrat, amb les coses molt clares, compleixen amb el que li diu el seu entrenador i posseeixen una qualitat individual important”.

I un nom propi: Pedro Dólera. Sánchez creu que “coneix molt bé la categoria i sempre treballa amb una mateixa idea i mentalitat. Tots coneixem a Pedro i la seva gran feina“.

SANG I EMPENTA

Per cert, el pratenc Pedro Dólera ja va manifestar, només hores després d’eliminar a l’Europa, que “diumenge esperem que el camp estigui a rebentar. Necessitem que la gent ens doni sang i empenta, ho intentarem amb tota la il·lusió possible”