Andreu Subies renova com a president de la Federació Catalana

Andreu Subies ja exerceix com a nou president de la Federació Catalana de Futbol després que aquest dijous s’hagi celebrat l’acte de presa de possessió

PREMSA FCF
Andreu Subies, president fins 2020/ FOTO: FCF
Andreu Subies, president fins 2020/ FOTO: FCF

Subies ha estat reelegit en el càrrec al ser l’única candidatura que es va presentar durant el procés electoral. Així doncs, ell i la seva Junta Directiva dirigiran la FCF durant els propers quatre anys.

A l’acte ha assistit el president de la RFEF, Ángel Maria Villar, que s’ha desplaçat fins a Barcelona per donar el seu recolzament a Andreu Subies. També ha estat present el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras; el president de la UFEC, Gerard Esteva; i membres de la Comissió Gestora de la Federació. En els parlaments, el president d’aquesta Comissió, Jose Domingo Valls, ha confirmat que “el procediment electoral ja s’ha tancat i ha estat exemplar. Per aquest motiu, felicito a tot el personal de la FCF i als membres de la Comissió Gestora”.

Barcelona. Delegació FCF. Visita de Villar a la presa de posessió d'Andreu Subies
Barcelona. Delegació FCF. Visita de Villar a la presa de posessió d’Andreu Subies

El president de la FCF, Andreu Subies, ha agraït la confiança rebuda de la majoria dels clubs, ja que “sense el seu suport hagués estat impossible aquesta fita. Ángel Maria Villar em va demanar que tornés l’estabilitat social, econòmica i esportiva a la Federació i hem complert aquest objectiu”. Subies ha afegit que “aquest nou mandat de quatre anys comença amb la il·lusió de consolidar la Federació Catalana de Futbol. La FCF està al servei de tots els clubs i el que farem serà adaptar-nos als canvis que demani la societat”.

Seguidament, el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, ha felicitat Andreu Subies perquè “la FCF és la primera federació esportiva del país i, per això, avui és un dia feliç per l’esport català, perquè ha sortit reelegit un president que ha demostrat una bona gestió”. Figueras s’ha reafirmat en el fet que “la Federació Catalana de Futbol té el suport de la Generalitat de Catalunya perquè ambdues entitats puguin realitzar tots els projectes que siguin beneficiosos per l’esport”.

Subies amb el president de la RFEF, Ángel Villar / FOTO: FCF
Subies amb el president de la RFEF, Ángel Villar / FOTO: FCF

Per finalitzar, el màxim mandatari de la RFEF, Ángel Maria Villar, ha dit que “si només hi ha hagut una única candidatura significa una cosa, i és que la Junta Directiva ho ha fet molt bé”. Villar s’ha mostrat molt agraït amb “el recolzament que sempre he rebut de l’Andreu Subies, sempre m’ha mostrat el seu suport incondicional”. El president de la RFEF ha conclòs afirmant que “seguirem treballant per a que el futbol català continuï tenint els èxits dels darrers anys”.

Andreu Subies ha estat acompanyat de la Junta Directiva, dels delegats federatius, del president de la Fundació de la FCF, dels presidents de la Comissió Ètica, de la Mutualitat, dels Comitès Tècnics d‘Àrbitres i d’Entrenadors, i de l’Escola d’Entrenadors, entre d’altres.