Andreu s’aparta de la presidència i carrega contra Soteras

A Tarragona sí que té conseqüències caure derrotat i el president del Consell del Nàstic, Josep Mª Andreu, se’n va i aprofita per a criticar durament a Soteras (FCF)

Josep Maria Andreu fa un pas al costat i deixa la presidència del Nàstic // FOTO: Jordi Mestres
Josep Maria Andreu fa un pas al costat i deixa la presidència del Nàstic // FOTO: Jordi Mestres

Només hores després de caure eliminat enfront del Málaga, Josep Maria Andreu, president del Consell d’administració grana, fa un pas al costat. Seguirà com a accionista i al Consell, però abandona la presidencia “amb un sentiment de gran emoció. Ha estat un honor i un orgull presidir aquest club i sempre estaré al servei del club”.

Poc més de mitja hora va necessitar Andreu per a reflexionar en veu alta i admetre que “sento impotència i injustícia i no és la primera vegada, però ara ha estat més cruel”.

És més, la decisió ja estava presa abans del trist desenllaç final. “Era una decisió consensuada amb la meva família encara que tots volíem pujar a Segona. Se sofreix molt i és hora de deixar-ho. El Nàstic és un club potent amb una estructura sòlida”, va afegir.

ANDREU: PRIMER, L’ÀRBITRE; DESPRÉS SOTERAS

El col·legiat Mallo Fernández va ser el centre de la seva última aparició com a president doncs “va tenir una actuació xulesca. Quan vaig baixar al vestidor em van dir que hi havia hagut alguna discussió. El col.legiat mai va patir problemes de seguretat’”.

Andreu, a la sala de premsa aquest dimarts // FOTO: Nàstic de Tarragona
Andreu, a la sala de premsa aquest dimarts // FOTO: Nàstic de Tarragona

Més contra l’àrbitre, a qui presentaran una demanda judicial per la via civil per negligència professional. Segons Andreu, “vam tenir un àrbitre que ens va arruïnar el partit. No cal tirar pilotes al camp tot i que passa habitualment. Em recordo de Llagostera o del partit de Màlaga i no va passar res. El que no es pot és abandonar el camp. L’àrbitre va tenir una actitud xulesca”.

“SEGUR QUE SOTERAS NO POT DORMIR TRANQUIL”

Després d’afirmar, primer, que “sempre hem defensat les coses clares i, si la 1RFEF segueix així, acabarà arruïnada. No pot seguir sense control i arruinada”, després li va arribar el torn a Joan Soteras, encara president de la FCF.

Declaracions Andreu sobre Soteras /FCF 25 juny 2024

“No hem rebut cap missatge, el president de la FCF no va venir i m’entristeix. Si no ve a un partit així, sap greu però no va venir perquè ja sabia el que podia passar. És el responsable de la 1RFEF i jo vaig dimitir perquè ens van maltractar i ens van apartar. No ha fet res bé. Tenim la consciència tranquil·la. Segur que el (Soteras) no pot dormir tranquil respecte al Nàstic”.

En resum: “El futbol català hauria d’estar molt millor donat que tenen algun deficit en la seva gestió, no? Alguna cosa es fa mal”.

”NOSALTRES TENIM LA CONSCIÈNCIA TRANQUIL·LA”

Per cert: sancions? “Quines sancions ens poden caure quan no va haver-hi incidents, només el llançament de pilotes. Fora del camp, en el vestuari, no va passar res. Li demano disculpes pels insults però ell deberia demanar-les també per la seva actitud parcial i de xulo. Si hi ha, les defensarem”. Andreu se’n va amb el dubte de si “nosaltres som els dolents de la pel·lícula? Demanarem com a testimonis a tots els àrbitres que han vingut a Tarragona. Mai hi ha hagut cap problema”