Andrés Manzano: “La nostra idea és seguir amb Jordi Roger”

Perquè no n’hi hagi cap dubte. Ho diu el director general, esportiu i ‘alma mater’ de la UE Cornellà, Andrés Manzano. La realitat del primer equip verd passa per la continuïtat de Jordi Roger

Director general, president i tècnic de la UE Cornellà
Manzano, Talavera i Jordi Roger, al capdavant de la UE Cornellà

La golejada encaixada a Lleida ha fet mal a Cornellà. No per inesperada sinó per la contundència d’un marcador que va quedar marcat per diverses circumstàncies comunes al món del futbol. Després de nou jornades sense conèixer la victòria (tres empats i sis derrotes), els de Jordi Roger afronten una dura segona volta des de la 18a plaça.

“La nostra idea és seguir amb Jordi Roger, el tècnic que ens va pujar a Segona B, no es pot veure tot des del punt negatiu. Estem treballant per millorar l’equip i el seu rendiment”, va afirmar a Futbolcatalunya, Andrés Manzano, director general del club.

Aquesta resposta resol la més mínima possibilitat d’una destitució abans de la propera cita a Olot. A partir d’aquesta jornada, el marcador i, fonamentalment la manera com es desenvolupin els esdeveniments, determinaran les decisions. “El futbol es viu al dia”, afegeix Manzano qui treballa per reforçar al primer equip verd “des de la serenitat perquè no ens podem equivocar”.