Andrés González, cara; Manolo Márquez, creu

Primer triomf pel Santfeliuenc, primera derrota per a la UE Sant Andreu, Cara per a Andrés González i creu per a Manolo Márquez

gonzalez_marquez
Andrés González i Manolo Márquez

Va poder guanyar qualsevol, de la mateixa manera que qualsevol dels dos va poder perdre. Però l’alegria final la va transformar Toro per als blanc-i-blaus mentre les ocasions de Kevin van morir a les mans del porter local Oliver.

Manolo Márquez, entrenador quadribarrat, va felicitar al rival encara que “el resultat final és demèrit del Sant Andreu, però hi haurà mil versions. Ells han aguantat bé el tipus. Felicito al Santfeliuenc i espero que faci una bona temporada i nosaltres a millorar”

Márquez, que no entenia com “algú va poder declarar que anàvem a guanyar fàcil per 0-3”, va admetre que “l’equip va curt de consistència a causa de la pretemporada que hem fet. Avui veníem amb queatre lesionats, però cero excuses”.

González, molt satisfet

La seva alegría era evident. L’entrenador local Andrés González, el més veterà de la Tercera Divisió, creu que el seu equip va mostrar “la nostra senya d’identitat. Felicito als meus jugadors perquè, a més, avui no hem tingut la mala fortuna que sí que sofrim davant Rubí i Manlleu”.

Pendent d’algun reforç, González sap que “no estem en igualtat de condicions que la majoria dels nostres rivals” per l’ínfim pressupost però “entrenem per ser protagonistes. Aquest triomf és molt meritori, és una victòria que necessitàvem i jugar així és el nostre salvavides en l’oceà”