“Amb VV ens vam entendre en mitja hora”

Les últimes hores del president de l’Horta, Paco Carmona, han estat agitades. El fitxatge de Víctor Valdés li ha posat en un primer pla de l’actualitat que no li agrada molt però així sap l’agradable plaer de les estrelles

@ManuelSeguraM

Paco Carmona , Víctor Valdés, Horta
Paco Carmona i Víctor Valdés/FOTO: U.AT.Horta

“Una persona em va parlar de Víctor, li vaig trucar per telèfon aquest dijous al matí i vam tancar l’acord a la tarda”, comenta a Futbolcatalunya, Paco Carmona, mentre ressonen encara les paraules que va comentar a aquesta Redacció el passat 13 de Maig. Tot ha canviat: “Matito ens va dir aquesta setmana que no podia continuar per temes personals, nosaltres respectem la seva decisió, vam fer l’impossible perquè continués, no va poder ser i ja estem amb Valdés

El diàleg amb l’exporter blaugrana va ser “molt fàcil, ja que pot dir que em va convèncer ell més a mi que jo a ell. Va ser molt fàcil, repeteixo, perquè té il·lusió per entrenar, ho hem fet tot sense intermediaris i fins i tot Víctor ja sabia fins a la xifra del nostre pressupost”.

L’objectiu ara passa per “estar a Tercera el màxim temps possible”, això és el que desitja un president que també sap que Valdés “sempre vol guanyar. Si arribem al play off, perfecte però l’objectiu és anar a poc a poc”.

D’aquesta manera, Valdés serà presentat “quan es pugui”, ja que ni tan sols “té encara el seu segon ni ningú més en el seu cos tècnic. Compta amb les persones que desitgin seguir. Ja ho veurem”