Amb Alan Ávila va arribar l’escàndol

El final de Lliga es posa molt entretingut a la Tercera Divisió. Una altra prova que els partits no acaben ni quan l’àrbitre xiula va arribar a Els Canyars (1-0). Una presumpta alineació indeguda del local Alan Ávila donarà feina a Competició

Allan Garcia, al 11 inicial del CF Gavà / FOTO: ÀLEX GALLARDO
Alan Ávila, al 11 inicial del CF Gavà / FOTO: ÀLEX GALLARDO

Sis targetes, ‘sis’, porta el jugador del Gavà Alan Ávila en el seu compte personal. Cinc que ja tenia doncs les va veure davant Cerdanyola, Santfeliuenc, Manlleu, Prat i Europa. La groga que va rebre enfront dels escapulats li deixava fora de combat davant el Figueres (diumenge 12), però aquí va començar el problema.

Des del passat dia 29 de març data en la qual els de Juanma Pons es van enfrontar a l’Europa al Nou Sardenya fins al diumenge 5, es van viure quatre dies festius a la Federació Catalana de Futbol. La Setmana Santa no es va registrar aquesta cinquena amonestació, el Gavà va comunicar que Alan ‘compliria’ el seu teòric càstic contra el Figueres i ni la FCF ni, òbviament, el Castelldefels ho sabien. O, si més no, no van dir res fins que va acabar el partit Gavà-Castelldefels aquest passat dimecres.

Ara li tocarà decidir al Jutge únic del Comitè de Competició de la FCF, presumiblement dimecres 22. Cal recordar com està la classificació de Tercera? Doncs això: Castelldefels, 33 punts i Gavà 41.

LA GRAMENET TAMBÉ IMPUGNA

No ha estat aquesta la única reclamació que ens deixa la jornada intersetmanal. Al grup primer de Primera Catalana, el Tecnofutbol pot veure com el punt assolit contra la Gramenet en partit ajornat a la jornada 24 i jugat dimecres també vola. El club colomenc reclamarà els tres punts per alineació indeguda de Matías Irace.

El mateix dia del partit, Competició feia públiques les sancions corresponents a la jornada del cap de setmana. Irace era un dels castigats per acumulació d’amonestacions, però el jugador del conjunt de Can Dragó va ser titular en aquest encontre ajornat. La Gramenet, en plena lluita per la permanència, demanarà els tres punts d’un encontre que va acabar 1-1 gràcies a un gol del visitant Cos en temps afegit.