Amantini i Manresa, adéu per “decisió tècnica”

Un comunicat de 18 paraules i sota l’argument de “decisió tècnica” exclou a Juan Pablo Amantini del CE Manresa. El cas sembla que quedarà com a secret de sumari

Juan Pablo Amantini, excapità manresà // FOTO: CE Manresa

@ManuelSeguraM

“Per decisió tècnica”, aquest ha estat l’escarit comunicat de 18 paraules que el CE Manresa va emetre aquest passat dijous a les 22 hores per a informar sobre l’adéu al seu primer capità, Juan Pablo Amantini. Sorprenent, inesperat i rotund comiat a un futbolista que sempre ha destacat pel seu caràcter i la seva personalitat.

Passades les primeres hores de la decisió assumida pel primer entrenador i director esportiu del club del Congost, Ferran Costa, el jugador també va treure el cap a les xarxes socials per a facilitar el seu punt de vista.

https://twitter.com/cemanresa1906/status/1448740301284204551?s=20
COMUNICAT OFICIAL CE MANRESA

Com a curiositat val la pena recordar que el passat 9 de juny renovava amb felicitació inclosa per part del club:

COMUNICAT RENOVACIÓ JUNY 2021

MANRESA I AMANTINI, PUNT FINAL

Poc més han volgut afegir els dos protagonistes d’una història que s’iniciava el passat estiu del 2020. Mentre l’entrenador Ferran Costa ha tornat a remetre’s “al comunicat del club” com a raonament de la seva “decisió tècnica”, segons va informar el mateix interessat a Futbolcatalunya, l’argentí va mostrar una visió una mica més àmplia.

“No tinc cap motiu per a explicar per què no m’ha donat una raó lògica. El club no té res a veure, el club s’ha portat molt bé amb mi i només tinc paraules d’agraïment, però com a persona m’ha decebut i prefereixo deixar passar el tema”, va afirmar a aquesta Redacció.

Amantini vol deixar clar que “jo tinc el meu caràcter, però no he discutit amb ningú i la veritat és que no sé què dir, no hi ha raons extraesportives, no ho sé”.

La decisió de Ferran Costa ha estat irrevocable i així li ho va comunicar a la sorpresa plantilla aquest passat dijous. En resum: el central va disputar 8 partits la passada temporada de la primera fase, segons dades de la FCF, i 4 la segona mentre que en l’actual temporada 2021-2022 ja havia disputat 5 dels 6 xocs de Lliga.