“Als clubs ens tenen una mica de por”

L’impulsor de la ‘Plataforma Units Pels Ascensos’, Jordi Riudeperes, espera amb tranquil·litat a la manifestació d’una setantena de clubs a les portes de la Federació Catalana. Demanaran reunir-se amb Joan Soteras encara que saben que “no ho farà”

Plataforma, Units
Units perquè la junta de la FCF canviï d’opinió // FOTO: Plataforma

“Nosaltres serem allà a les 17.30 h i demanarem veure al president Joan Soteras per a lliurar-li un Manifest on deixem clara la nostra posició de sempre i que alguns ja li declarem en persona dies enrere. Ens mantenim en SI a ascensos en el futbol base, ja que, segons van dir al president del Júpiter, feien seu el nostre pla per al futbol amateur”, comenta a Futbolcatalunya Jordi Riudeperes.

Pendents d’aquesta reunió aquest dimarts (17.30 h.), com a prèvia a l’esmorzar que mantindran els vicepresidents en un restaurant pròxim i a la posterior junta (18 hores), la Plataforma afirma tenir preparada “per a la setmana vinent una demanda en les quals se sol·liciten mesures cautelars i que se suspengui l’inici de la competició fins que se celebri l’Assemblea (60 dies des del final de l’estat d’alarma)”.

Segons Riudeperes, tampoc es descarta que “es presenti una altra a títol individual per part d’un club que ja l’anunciarà”. El trist no sols és “aquesta constant negativa de la FCF sinó que ens enviin ‘topos’ i fins i tot gent que es vol introduir en els nostres grups de whatsapp per a saber coses de nosaltres. Als clubs ens tenen una mica de por“.