Als catalans els hi toca remuntar a la Copa RFEF

Cap dels tres equips catalans participants en la fase estatal de la Copa RFEF va assolir el triomf a l’anada i tots tres tenen el mateix objectiu a la tornada, guanyar

El Badalona, campió de la fase catalana, no va passar de l’empat/ FOTO: CF BADALONA

Badalona, Sabadell i Ascó, per ordre d’aparició a la competició, hauran de treballar de valent si volen seguir vius a l’edició 2015-2016 de la Copa RFEF. Dos empats i una derrota és el balanç dels tres representants catalans en partits jugats entre dimecres i dissabte de la setmana que ara acaba. La cita serà els dies 16 i 17 de desembre.

AT. BALEARS, 0 – BADALONA, 0

A Son Malferit, el Badalona de Manolo González, campió de la fase catalana, no va passar de l’empat sense gols al que va ser primer enfrontament de la setmana contra l’Atlètic Balears. Per curiositats del calendari, tots dos equips s’havien de veure les cares quatre dies després a la Lliga al mateix escenari, amb un resultat ben diferent. Però al primer assalt la igualtat va ser la tònica predominant. Només Ponzio, als darrers minuts, va posar en problemes Pliquett.

Manolo González va jugar amb Marc Vito, Carroza, Fran Grima, Tendillo, Rubén Canelada, Bermúdez, David Jiménez (Morgado 71’), Toni Lao, Ponzio (Manu Balda 77’), Eugeni (Dani Jares 86’) i Joan Grasa.

SABADELL, 2 – ELCHE ILICITANO, 2

Dijous va ser el torn del Sabadell, qui va tancar la visita de l’Elche Ilicitano amb un perillós 2-2. Els de Miguel Álvarez van remuntar el gol inicial d’Iván Agudo (32’) amb un penalti transformat per Ernest Forgas (34’) i una rematada a l’escaire de Sandro Toscano després d’una bona jugada de Cesc Clotet (57’). Però als darrers minuts, un vell conegut de l’afició catalana, l’exjugador del Llagostera i Sant Andreu Nuha Marong, va culminar una cavalcada amb el gol e l’empat final (76’).

Sergi Tienda, Agus, Forniés, Alcañiz, Estellés, Yeray, Álex Cortell (Max, 64′), Adama, Ernest Forgas, Sandro (Ñito, 70′) i Cesc (Sergio Montero, 87′) van ser els jugadors amb qui va comptar Miguel Álvarez en aquest primer ‘round’. La tornada, el 17-D al Díez Iborra.

SARIÑENA, 1 – ASCÓ, 0

FC Ascó
Els jugadors de Miguel Rubio van perdre a Sariñena / FOTO: IRIS SOLÀ

L’única derrota catalana la va viure el darrer campió del grup cinquè de Tercera Divisió, l’Ascó. Aprofitant l’aturada pels partits de la Copa Regions UEFA, els asconencs es van posar d’acord amb el Sariñena per a retardar el partit d’anada fins a la tarda de dissabte 4. I els aragonesos van decidir amb un gol de Lucho al minut 9. Virgi i Llopis van gaudir de les millors ocasions pels de Miguel Rubio, però hauran de guanyar almenys per dos gols de diferència al seu Municipal el dia 17 si volen seguir vius a la competició.

Sergi, Edu Vives, Argilaga, De Nova, José Ramon, Artur Gòdia, Gerard Roigé (Alexis 85′), Massana, Virgili, Iván (Pau Ripoll 73′) i Munta (Llopis 22′) van ser els jugadors que va fer servir Rubio al Municipal El Carmen.