Àlex Poves reafirma la glòria per al ‘SanCris’

Dos gols en 20 minuts van decidir el partit clau per al CP San Cristóbal a la seva visita a Santa Coloma enfront d’una FE Grama que ja tenia els deures fets. Els d’Oliver Ballabriga jugaran la promoció d’ascens a la 2RFEF3, un èxit increïble

El 'SanCris', lluny de Ca N'Anglada, ha sumat amb 26 punts sumats sobre 45 disputats, // FOTO: Jordi Mestres
El ‘SanCris’, lluny de Ca N’Anglada, ha sumat amb 26 punts sumats sobre 45 disputats, // FOTO: Jordi Mestres

Hi havien mínimes esperances a L’Hospitalet perquè el ‘SanCris’ punxés en la seva sortida a Sta Coloma i no es va donar aquesta casualitat; així doncs els riberencs hauran de guanyar a Figueres i al Manresa i, especialment, esperar la caiguda del Sant Andreu.

Per a començar, Àlex Poves, un dels nostres clàssics, va ficar als d’Oliver Ballabriga entre els cinc millors i tenen permès somiar amb l’ascens a la 2REF3. Només queda esperar a l’Ascó i anar a Nou Barris per a acomiadar aquesta primera fase.

Els parroquians sabien que, si guanyaven als de Juanma Pons, posaven els dos peus en la glòria i, encara que va costar, van superar Guiseris. Primer des de dins de l’àrea (49′) i després amb una contra (69′) que posava les coses molt favorables; no obstant això, un servei de cantonada es va colar en la porteria visitant per un autogol. Van ser minuts de sofriment per als d’Oliver encara que van sumar tres punts d’or.

Gran feina de l'entrenador Oliver Ballabriga al capdavant del CP San Cristóbal // FOTO: Jordi Mestres

Gran feina de l’entrenador Oliver Ballabriga al capdavant del CP San Cristóbal // FOTO: Jordi Mestres

POVES, CINC GOLS

Atenció al treball d’aquest davanter de Pallejà (5 gols), els mateixos que el seu company David Toro i només un més que l’etern defensa i capità Oscar Sierra. Els números terrasencs són importants lluny de Ca N’Anglada amb 26/45 disputats, només 1 menys que els aconseguits a casa seva.

En aquesta quarta posició de la classificació disposarà d’una doble ocasió per a arribar a la segona fase com a tercer, quart o cinquè. Dependrà del seu encert contra Ascó i Guineueta i també de Girona i Sant Andreu, ja que ni en el pitjor dels casos (dues derrotes) li donaria el seu lloc a l’Hospi (si guanyés els seus 6 punts).

Excepcional treball del grup dirigit per Oliver Ballabriga i temporada per a emmarcar d’un CP San Cristóbal modest, però símbol de lliurament, lluita i, també (que s’oblida), qualitat.