Alex Poves es va disfressar d’Arranz

Només el col·legiat Joan Masip Vidal va encertar a l’hora d’adjudicar-li l’únic gol del partit davant un exquip seu com l’Europa. Tothom va cridar ‘Arranz‘ però va ser el de Pallejá qui va superar a Marc Priego

Alex Poves , Terrassa
Alex Poves parla amb l’àrbitre Masip Vidal // FOTO: Terrassa FC

La imatge que serveix Juanma Medina en la web del Terrassa ha aclarit l’error massiu de tots els mitjans de comunicació (si hi ha algun que encertés, disculpes) que vam cridar ‘Gol d’Arranz!. La força del costum i l’habitual proximitat del figuerenc va produir aquest equívoc que només el col·legiat ilerdenc Joan Masip Vidal va arribar a veure i reflectir en l’acta. Amb l’esquena, l’espatlla, el cap...tot val. Va ser golàs i tothom ho va fer seu.

Gol d’Alex Poves, el segon d’una temporada que va reiniciar al gener després de 8 mesos d’una duríssima baixa (ja superada) i que ara desitja culminar amb un ascens enfront d’un altre ex com és el CE L’Hospitalet.“No sé encara com vaig marcar però l’important és que va valer. Igual Sergi també va fregar la pilota, le ví que el celebrava i vaig creure també que podria haver estat seu. No passa res. Va marcar el Terrassa”, resumeix el davanter. I, ara, arriba la final. “Jo no tinc res contra l’Hospi, només vull guanyar aquest pròxim dissabte”