Aleix Prunés, no cal presentació

El 4 de juny era anunciat com a fitxatge de La Jonquera i el dia 12, presentat a Figueres. Dos equips en una sola setmana. Aleix Prunés, de presentació en presentació, arriba a Vilatenim per a quedar-s’hi

JORDI MESTRES
Aleix Prunés, a les seves dues presentacions en vuit dies // FOTOS: Falgués (@uelajonquera) i @uefigueres
Aleix Prunés, a les seves dues presentacions en vuit dies // FOTOS: Falgués (@uelajonquera) i @uefigueres

Aleix Prunés és un autèntic rodamón del futbol català. Una espècie de ‘Willy Fogg’ dels equips gironins, ja que en els últims 365 dies s’ha enfundat fins a quatre samarretes. Dues, en la última setmana. Impressionant. Banyoles i Besalú van ser els seus equips la passada temporada. Aquesta, la jugarà a Figueres tot i que va ser presentat el passat 4 de juny com a porter de La Jonquera. A l’Alt Empordà, Prunés es retrobarà amb Edu Vílchez, tècnic que el va dirigir a un Olot on, allà sí, va estar durant 5 anys.

Abans d’ahir, 12 de juny, el Figueres feia oficial la seva contractació. Aleix Prunés, de 27 anys, aterra a Vilatenim. El web oficial del club empordanès no fa referència al seu fitxatge amb La Jonquera, però sí a les seves últimes experiències. Prunés arriba, juntament amb Xavi Gallego, per a suplir les baixes a la porteria de Joan Ureña i Albert Reig.

El seu últim any a ha estat bastant irregular. El va començar a Primera Catalana i el va acabar a Segona Catalana. A Banyoles va jugar 17 partits com a titular, però va marxar a Besalú per a acabar la temporada amb 5 més. Ara torna a la Tercera Divisió amb el Figueres. Disposat a encetar un cicle com el de l’Olot després d’una gran volta a Girona de 365 dies.