Aleix Gorjón, capità per a present i futur

Ha estat una de les renovacions més desitjades i van trigar poc a posar-se d’acord Espanyol i futbolista. No ha estat molt complicat perquè el club i Aleix Gorjón volien i ja hi ha capità per a present i futur

L’Aleix és un defensa competitiu, regular, sòlid, en resum, un jugador fiable // FOTO: E.B.
L’Aleix és un defensa competitiu, regular, sòlid, en resum, un jugador fiable // FOTO: E.B.

EDUARDO BERZOSA

Arribat al club en edat cadet, després de passar per Plan Marcet, Gavà i Cornellà, entre altres, Aleix Gorjón (Sitges, 2002) ha anat creixent i cremant etapes fins a convertir-se en capità i peça clau del juvenil A, és més, ja es pot parlar de capità per a present i futur.

Les seves opcions de guanyar la Lliga són clares, després de guanyar els dos partits de Lliga al FCB, el seu màxim competidor.

Aleix és un central dels de veritat. En una època on la majoria de centrals vol donar assistències o dóna més importància a filtrar una passada que a detenir a un atacant, l’Aleix és un defensa competitiu, regular, sòlid, en resum, un jugador fiable.

ALEIX GORJÓN, UN CENTRAL FIABLE

Amb la contundència dels centrals, de sempre, i la sortida de pilota dels centrals moderns, sap dominar les dues cames i això li permet jugar en els dos perfils al mateix nivell.

Ningú millor et pot cobrir l'esquena que Dani Jarque. Aleix Gorjón pot estar tranquil // FOTO: RCDE

Ningú millor et pot cobrir l’esquena que Dani Jarque. Aleix Gorjón pot estar tranquil // FOTO: RCDE

Amb aquesta renovació, les dues parts surten guanyant. D’una banda, el RCDE s’assegura la continuïtat d’un jugador il·lusionant i el jugador, que acabava contracte i havia estat temptat per clubs importants, seguirà on volia.

I ho farà com a blanc-i-blau, a casa seva, pedrera de grans centrals com Lopo, Dani Jarque o Víctor Ruiz. Enguany ha augmentat la seva aposta per la pedrera amb l’explosió de Melamed en el primer equip.

O, també, l’alta participació de jugadors juvenils en l‘Espanyol B com són els casos de Gori, Omar, Recasens o el mateix Gorjón.

Una vegada aconseguit l’objectiu principal del RCDE aquesta temporada, l’anhelat retorn a Primera, el club mira el futur. Es més, està intentant establir les bases per a no tornar a trepitjar la categoria de plata en el futur pròxim.

Sens dubte, aquesta setmana ha renovat a un dels jugadors amb més futur de la pedrera perica, actual capità del juvenil i futur capità com el seu admirat Dani Jarque.