Alcalá afirma tenir ja la solució als impagaments del Rubí

El president del Rubí, Josep Alcalá, podria tenir ja la solució després de cinc mesos d’impagaments amb alguns exfutbolistes. No obstant això, als afectats únicament els hi ofereix esperar

Josep Alcalá, president UE Rubí /FOTO: CLUB
Josep Alcalá, president UE Rubí /FOTO: CLUB

És la història de sempre. Parlar del Rubí és fer-ho d’impagaments i, més concretament, dels cinc mesos que el president de l’entitat, Josep Alcalá i la seva junta, deuen a diversos exfutbolistes. L’última novetat col·loca al màxim mandatari en una situació estranya, ja que, d’una banda, s’afirma que ja ha comunicat la solució a la Federació Catalana mentre que d’una altra, els propis afectats no tenen ni idea.

Els 35.000 euros que reclamen molts exjugadors arribarien, segons fonts consultades per aquesta Redacció, en diversos abonaments. El primer seria del 50% de manera immediata mentre que la segona meitat Alcalá promet fer-ho en tres terminis. Aquesta seria la sortida que ja ha comunicat el president del Rubí a la FCF.

A més, els afectats asseguren desconèixer totalment aquesta sortida. Això si, segons alguns exjugadors blanc-i-vermells, admeten haver rebut la trucada d’Alcalá. El missatge varia, ja que l’única cosa que els hi ha dit és que no té diners.

La realitat és que, si Alcalá no paga, el Rubí començarà a tenir problemes en l’àmbit federatiu. La part sorprenent és que s’haguessin admès les seves fitxes amb impagaments a exfutbolistes.