Alberto Fernández no té cap dubte a Sant Boi

Tres empats i quatre derrotes, amb cinc gols a favor i catorze en contra, és el registre del Santboià a la pretemporada. El tècnic, Alberto Fernández, afirma estar molt tranquil i es mostra convençut de que l’equip anirà a més a la lliga

La pretemporada del Santboià ha estat fluixa // FOTO: Bernat López
La pretemporada del Santboià ha estat fluixa // FOTO: Bernat López

Damm (1-1), Prat (3-2 i 1-1), Martinenc (0-0), Sant Andreu (0-1), Reus (4-0) i Llagostera (1-4) han estat els partits del Santboià aquest estiu. Balanç negatiu, sens dubte, tot i que cal tenir en compte que en cinc dels set partits de pretemporada el rival era de superior categoria que l’equip del Joan Baptista Milà. No obstant, les dues golejades dels darrers partits  han restat confiança al nou projecte d’Alberto Fernández. La plantilla ha tingut dos dies de descans aquesta setmana i a partir de dimecres comença a preparar el debut a la lliga contra el Castelldefels.

“De moment crec que la cosa va bé. A nivell de resultats no ha anat gaire bé, però també hem de mirar els rivals contra els que hem jugat” recorda Alberto Fernández a Futbolcatalunya.com. “Hem d’oblidar els resultats de pretemporada” afirma el tècnic, que analitza les dues darreres golejades d’aquesta manera: “Contra el Llagostera va ser una primera meitat molt dolenta i vam cometre errors defensius, mentre que a Reus va ser diferent i ens van matar al final”.

“Quan començi la lliga serà diferent i no trobarem equips com els que hem jugat fins ara. Nosaltres no tenim el nivel de Llagostera i Reus” insisteix l’entrevistat. Però, perquè el Santboià ha jugat contra tants equips de Segona Divisió B? La resposta la dóna Alberto Fernández: “Si pogués escollir algún partit d’aquests no l’hagués escollit, però en la seva gran majoria eren d’Històrics i de Copa Catalunya i això no es pot elegir”.

“No ens hem de posar pressió. Tot anirà bé”

Deixant de banda els resultats, l’entrenador del Santboià està “content per com ha treballat l’equip” i destaca el fet de que “tots els jugadors són nous per a mi i jo per a ells i això no és fàcil”. Evidentment, “l’equip arribaria reforçat a la lliga si a la pretemporada els resultats haguessin estat bons” però com no ha estat així, “la meva feina és tractar de fer arribar als meus jugadors en les millors condicions a la competició”.

Per a fer-ho “hem de rectificar errades” i el propi Alberto Fernández es mostra molt tranquil perquè pensa que “el Santboià té una molt bona plantilla i l’equip anirà a millor”. De fet, abans de conèixer els resultats adversos i res més arribar el primer dia al Joan Baptista Milà el tècnic de Premià va dir que “no hi havia dues temporades iguals i aquí hem de començar de zero”.

Per últim, i preguntat sobre l’objectiu del seu equip a la lliga, Alberto Fernández declara que “pensar on estarem d’aquí nou mesos és molt complicat. No ens hem de posar pressió i el que volem és començar la lliga bé, que és molt complicat donat que hi ha molts partits”.

JORDI MESTRES
jmestres@futbolcatalunya.com