Albert Poch agafa les regnes de la banqueta de l’Europa

Qui no corre, vola. Albert Poch torna a una banqueta i ho fa per dirigir al CE Europa. Cinquena novetat en el grup V i dubtes sobre la continuïtat de Edu Vílchez

Alberto Poch, nou  entrenador del CE Europa / FOTO: europa.cat
Alberto Poch, nou entrenador del CE Europa / FOTO: europa.cat

Encara que queden més de dos mesos per l’inici de la temporada, els clubs catalans del grup V es mobilitzen ràpid amb la finalitat de poder, a poc a poc, completar les seves plantilles. L’última novetat a les banquetes es diu Albert Poch, un entrenador al que ‘van maltractar’ en el seu comiat, com a altres jugadors, al Gavà i que ara disposarà d’una gran oportunitat per a seguir demostrant la seva categoria.

L’esplèndid treball realitzat en el club gavanenc, amb especial tracte per a la seva manera de veure el futbol i la seva particular dedicació pel futbol base, li ha valgut aquest nou pas endavant en un club sempre cridat a lluitar per l’ascens. Aquest dimecres serà presentat oficialment.

MERCAT: Altes i Baixes

Amb el dubte d’Edu Vílchez, que ha fet una campanya extraordinària amb el Figueres i David Pirri pel caos que es viu en el Terrassa, seguiran la temporada 2015-2016 Iván Moreno (Vilafranca), Joan Marbre (Palamós), Miguel López (Masnou), Martín Posse (Pobla Mafumet), Julià García (Rubí), Toni Escudero (Montañesa), Miquel Rubio (Ascó), Andrés González (Santfeliuenc), Juanma Pons (Gavà), Juanjo (Júpiter) i Toni Carrillo (Cerdanyola).

Ja han confirmat la seva baixa o canvien de destí Toni Rodríguez (Vilafranca), Toni Rodríguez (Sabadell B), Pedro Dólera (de l’Europa al Prat) i Nacho Castro (Peralada). Les cares noves són, ara per ara, José Solivelles (Sabadell B), Manel Moya (Vilassar Mar), Arnau Sala (Peralada) i els últims, Pedro Dólera i Albert Poch