Albert Parés, nou tècnic per a la UE Figueres

Acomiadament de tècnic, relleu immediat. Javier Salamero va dimitir aquest passat diumenge al capdavant de la UE Figueres, i el seu substitut el tenia al seu costat, Albert Parés. Desè moviment en una banqueta de Tercera

Albert Parés estava al costat de Javier Salamero i ara tindrà la seva gran oportunitat com a primer tècnic // FOTO: UEF

Albert Parés estava al costat de Javier Salamero i ara tindrà la seva gran oportunitat com a primer tècnic // FOTO: UEF

No cal buscar molt lluny. Sol passar que la millor solució estigui a casa encara que poques vegades es mira. No és el cas de la UE Figueres perquè va dimitir Javi Salamero el diumenge, després del KO davant el Sants, i 48 hores després s’anuncia l’arribada del seu segon, Albert Parés.

BENVINGUT ALBERT PARÉS

Segons el president del club, Narcís Bardalet, considera que  “hi ha una plantilla de jugadors excel·lent confeccionada per quedar entre els 8 primers classificats” i que “ara és l’hora que aquests jugadors demostrin la seva personalitat guanyadora i portin el club fins a on es mereix”.

Per la seva part, l’exsegon de Salamero, exentrenador de Palamós, Farners i Banyoles, ha acceptat la realitat com “un repte”, ha mostrat agraïment “a jugadors, al club i al mateix Javi” i ara ja va decidit per tot. El seu debut serà aquest pròxim diumenge al Feliu i Codina.

PARÉS (FIGUERES), DÈCIMA NOVETAT

L’arribada del llagosterenc Javi Parés a la banqueta de la UEF és la desena novetat de tècnics en Tercera amb tres entrenadors en quatre mesos de competició per a Montañesa i Sant Andreu. Així, doncs, Albert Parés, nou tècnic per a la UE Figueres

Dues jornades van ser suficients per a acomiadar a Dani Andreu al capdavant de la Montañesa// FOTO: marcsr_foto
Dues jornades van ser suficients per a acomiadar a Dani Andreu al capdavant de la Montañesa// FOTO: marcsr_foto

A 4 jornades per al final de la primera fase, els nervis augmenten molt ràpidament.

VEURE MERCAT DE FITXATGES A TERCERA DIVISIÓ 2020-2021

Javi Salamero va dimitir aquesta jornada 18a després de caure enfront de la UE Sants (1-2) encara que abans es van donar nou moviments com a responsables tècnics.

Va obrir la llista Dani Andreu (jornada 2) a la Montañesa i va arribar José Alcaraz; va caldre esperar a la novena perquè caiguessin Albert Company (Pobla Mafumet) i Xavi Molist (Terrassa).

MONTAÑESA I SANT ANDREU

La dècima va tenir al Banyoles i a Pitu Batlle com a centre perquè arribés Kiku Parcerisas mentre que en la 11a Valdés va dimitir i va arribar Angoy, d’una banda, i Marc Cabestany va deixar el seu lloc a Igualada a Carlos López.

Miguel Ángel Samprón  va disputar 90 minuts oficials amb la UE Sant Andreu i es va anar per motius personals, / FOTO: EDUARDO BERZOSA
Miguel Ángel Samprón va disputar 90 minuts oficials amb la UE Sant Andreu i es va anar per motius personals, / FOTO: EDUARDO BERZOSA

La 13a (mal número) va suposar l’adéu a Mikel Azparren i el fitxatge de Miguel Angel Samprón. Un partit li va bastar per a acomiadar-se i que entrés, amb suspens, Cristian García.

Només una setmana després va aterrar el mite Ramon Calderé a Nou Barris, pel miracle dels miracles. La ‘cadira elèctrica’ dels entrenadors de Tercera ‘acaba’, ara com ara, a Figueres. És, sens dubte, una de les professions més desagraïdes del futbol.