Albert Dalmau, un ‘tres en un’ pel Bescanó

El Club Esportiu Bescanó ha donat un cop sobre la taula amb el fitxatge de l’Albert Dalmau, el que fos jugador de clubs com el Barça B, el València Mestalla, el Cadis, el Lugo o l’Hèrcules, arriba procedent del CF Peralada

Dalmau és jugador,  coordinador de futbol 11 i entrenador del juvenil A // FOTO: CE Bescanó
Dalmau és jugador, coordinador de futbol 11 i entrenador del juvenil A // FOTO: CE Bescanó

ANDREU RUZ

@andruz2082

Aquest lateral dret (Sils, 30 anys), no només serà part de la primera plantilla del club sino que també serà el coordinador de futbol 11 i l’entrenador del juvenil A. Evidenment, és una de les incorporacions més destacables de la primera catalana, un ‘tres en un’ important pel Bescanó.

DALMAU, UN CANVI RADICAL

El club amb més de noranta anys va decidir que volia ser reconegut pel seu estil de joc, i qui millor que el Dalmau; aquest silenc es tracta d’un exjugador d’un club que cuida molt la seva manera de jugar com és el Barça.

l’Albert és conscient que té una molt bona oportunitat per formar-se i millorar com entrenador. Amb el Juvenil A te l’oportunitat de demostrar que és un entrenador capaç d’aixecar anímicament a un grup de nois que ha acabat últim a la primera divisió juvenil.

UN EXTRAORDINARI FUTBOLISTA

Com a jugador, s’incorpora a un club que va finalitzar setè aquesta passada temporada; a més, han pogut salvar la categoria gràcies a l’impressionant final de curs, on va ser molt important l’entrenador Òscar Prieto.

D’altra banda, amb l’objectiu de millorar, la directiva ha estat treballant de valent per signar jugadors necessaris. Exemples: l’Aleix Manzano exporter del Real Madrid C, el migcampista Biel que ha jugat al Palamós, o el defensa esquerrà Mario Jiménez amb àmplia experiència a tercera.

En resum: amb aquestes incorporacions i la ja confirmada continuïtat de l’entrenador del primer equip, el projecte del CE Bescanó continua avançant, sense límits.