Albert Cámara: “El problema és la nostra fragilitat defensiva”

Vuitena derrota de la Lliga del Granollers a Les Grases, sisena fora del seu Municipal, i 28 gols en contra, només dos més que el cuer encara que amb un partit més. Al sortir del camp, el capità vallesà, Ramón Suárez, va dir als seus: “Res d’amagar-se, eh!”

Derrota del Granollers a Les Grases/ FOTO: SANTFELIUENC
Derrota del Granollers a Les Grases/ FOTO: SANTFELIUENC

El tècnic del Granollers Albert Cámara va comentar l’evident després de la seva vuitena derrota en la Lliga, sisena a domicili, en aquest cas a Les Grases de Sant Feliu de Llobregat. “El problema és la nostra fragilitat defensiva”, va destacar a Ràdio Granollers després de sucumbir per 3-0 davant els d’Andrés González i encaixar 3 gols a la seva porteria la qual cosa li posa com a segon d’equip més golejat (ara per ara), a només dos del cuer Sabadell B, amb 28.

I, a més, dos lesionats com són Carlos Mur i Héctor. Mentre que el segon pateix “una punxada i pot tenir entre dues i tres setmanes de baixa”, el primer va presentar només “unes molèsties”, segons va declarar el seu tècnic que va veure com el capità, Ramon Suárez, es retirava del camp de Sant Feliu dient-li als seus que “res d’amagar-se, eh!!”.

RENTABILITAT

Quant al partit en si, Cámara creu que el Santfeliuenc “amb molt poc, ens han fet molt mal. En tres jugades han marcat. Nosaltres competim bé, però el segon gol va ser un cop i va arribar el tercer”