Alan Baró, un volcà en erupció

El defensa de l’Olot Alan Baró ha marcat quatre gols l’últim mes. L’encert del jugador de Darnius està donant vida a un conjunt garrotxí que no ha dit la seva última paraula

Tres de les quatre victòries a la 2a fase de l’Olot han estat per la mínima i amb gol d’Alan Baró // FOTO: Nuri Margui
Tres de les quatre victòries a la 2a fase de l’Olot han estat per la mínima i amb gol d’Alan Baró // FOTO: Nuri Margui

@JordiMestres_

Alan Baró és un defensa que fa de tot a l’Olot. És el líder de la rereguarda garrotxina, l’eix dels tres centrals de l’equip de Miquel Àngel Muñoz. I no només és un pilar defensiu, sinó que a hores d’ara és el tercer màxim golejador de l’equip olotí.

Els seus 4 gols han donat vida a una entitat que semblava destinada al descens. Alan els ha marcat tots des del passat 4 d’Abril. Tres de les quatre victòries a la segona fase de l’Olot han estat per la mínima i amb gol del nostre protagoniste.

https://twitter.com/esportsenxarxa/status/1388788776101613568?s=20

Les dianes han estat de totes les formes doncs la última ha arribat a pilota aturada. Alan va decidir el partit contra el Mestalla amb un xut creuat després d’un córner. Altres, han estat golassos com el del camp de l’Atzeneta va ser senzillament espectacular ja que el de Darnius va fer un obús des de 35 metres que va entrar per l’escaire de la porteria.

ALAN BARÓ, UN RÈCORD AMB 35 ANYS

En els 16 anys de carrera futbolística d’Alan Baró mai havia marcat 4 gols, és més, a seva millor xifra fins ara eren els tres que va fer amb el Figueres la temporada 2006-07. Aquest jugador amb un llarg historial a Segona i Segona B està vivint una segona joventut i, si l’Olot acaba mantenint la categoria serà, en gran part, per l’erupció del ‘volcà’ Alan Baró.