Al Prat només segueixen cinc i… Dólera

Padilla, Putxi, Oriol Ricarte, Carlos Guzmán Héctor Rodríguez i, per descomptat, Pedro Dólera. 19 fitxatges (3 juvenils) i 17 baixes és el balanç, ara com ara, que ofereix el Prat de cara a la pròxima temporada a Segona B

Prat, Javi Martos
El central andalús vol acabar la seva carrera en el Sagnier // FOTO: AE Prat

Serà pel mal sabor que li va quedar al Prat aquest passat curs, perquè van tancar la temporada amb un prometedor parcial de 2 victòries i 3 empats en els últims cinc partits (a un únic punt de la salvació), els potablava han començat Agost amb la vista posada en el pròxim 26 de Setembre, si el coronavirus ho permet, per descomptat.

El treball del director esportiu de l’entitat, Pepe Delgado, s’ha multiplicat amb l’únic objectiu de no passar tants problemes com aquest passat inici del 2020 i amb aquesta fi li ha fet un volt gairebé absolut una plantilla amb moltes possibilitats per a Pedro Dólera qui complirà la seva sisena temporada en el Sagnier.


Experiència assegurada amb el porter Carlos Craviotto (37), l’andalús/pratenc Javi Martos (36), el ‘viatger’ lateral esquerrà John Neeskens (26) i Adri Díaz (25), joventut contrastada – Erik Sarmiento (21, exManchester City, 2015) Adrià Recort (21), Roger Figueras (23), Sergio  Montero (23), Carracedo (24),  Garzón (24), el gallec Gerard Artigas (25) i Domi Berlanga (25), al costat del retorn de Xavi Civil (26)-, ofereixen moltes garanties.

…………………………..VEURE  MERCAT DE FITXATGES SEGONA B 2020-2021

A aquest bloc afegeixin a Pepo Campanera (Llerenense), i als xavals Marc Astur (20, Sabadell B), Dani Gutiérrez, Dani Gonzálbez i Jon Luna, Sergi Mulero (Cornellà) per a confeccionar un bloc que no sofreixi tant en la segona divisió B