Aitor Pérez vol pujar amb la Unificació Llefià

No entrava en els càlculs d’Aitor Pérez ni, per descomptat, en els del tècnic de la Unificació Llefià, Jordi Souto, caure aquest diumenge passat davant la Catalana. Per aquesta raó, res millor que intentar guanyar aquest proper diumenge davant la Guineueta

Vol pujar amb l'Unificació Llefià / FOTO: A.P.
Vol pujar amb l’Unificació Llefià / FOTO: A.P.

No ho tindrà fàcil la Unificació Llefià aquest proper diumenge (12.15 hores) per superar a la Escola Esportiva Guineueta, a casa seva, encara que amb aquesta intenció aniran els homes de Jordi Souto a qui va sorprendre la Catalana aquest cap de setmana passat. Aquest segon KO a la Lliga ha fet mal a un dels tres equips menys golejats de la categoria.

“No sortim confiats, ni molt menys. En dues accions ràpides, la primera producte d’un rebuig i la segona per un contraatac, varem encaixar dos gols i vam caure”, afirma Aitor Pérez, un jove lateral que ha arribat aquest any al Llefià per seguir creixent. Després de passar per les categories inferiors d’Europa, Gramenet, Badalona i Mataró, ara busca el seu lloc en la ‘Uni’.

Diuen que no hi ha millor medicina que guanyar per superar una derrota i “això és el que intentarem aconseguir el diumenge. Algun dia han de caure també no? encara que tenen un bon equip”. Tant com el pot tenir el propi conjunt de Badalona: “Som una mescla d’experiència i joventut ja que només som dos nois que estem en el nostre primer any com amateur (Lluís i jo). Després estan ja els més coneguts com Casulleras, Azañón, Medina, Paco o molts altres”.

Aitor Pérez no s’amaga i admet que “el nostre objectiu és pujar de categoria. Bé, un dels nostres objectius. La pretemporada no ens va anar molt bé, però hem vist que podem estar a dalt lluitant amb els millors”. La realitat és que el Ripollet és el líder, a tres punts i tant Lloreda com la EF Mataró tenen un més. És a dir, un grup molt atapeït que promet grans emocions en el Grup II de la Segona Catalana.