Aitor Pérez llança un missatge de confiança a l’afició del Cerdanyola

Representa la força i la il·lusió d’un Cerdanyola decidit a seguir entre els millors. En la seva primera temporada com a verd-i-blanc ja té la confiança del tècnic Toni Carrillo

REDACCIÓ/EDUARDO BERZOSA
Aitor Peérez
Aitor Pérez demana confiança a l’afició del Cerdanyola/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

20 anys. Va sortir del futbol base de la Gramenet, va viure la seva etapa juvenil a Badalona i Mataró i va acabar de ‘fer-se’ en el Llefià durant les temporades 2013 al 2015. Ara, sota la direcció del seu tècnic Toni Carrillo, demana confiança per a un grup que confia en si mateix.

Fix en les 16 jornades de competició, Aitor Pérez demostra que la joventut no està renyida amb el sentit comú. Combina la seva passió (el futbol) amb els estudis de Grau Superior d’Esports en la Túrbula i vol donar que parlar.

Un terç de competició i tocant el descens. Què passa?

Doncs que la Lliga està molt igualada per a dalt i per a baix; si guanyes dos partits seguits, et dispares i si els perds, te’n vas a baix. El treball de l’equip està aquí, ja que ens ho deixem tots, però no tenim molt encert de cara a gol

Una única victòria a casa explica moltes coses 

Sí, ens està costant, però no cal desanimar-se, no tenim per què desanimar-nos. Cal recuperar aquesta essència que sempre ha tingut aquest equip; jugar a casa nostrafeia ‘por’, era un fortí, com la Montañesa. Si no tenim aquesta essència, ens ‘falta una cama’

Vam parlar amb Toni Carrillo abans de jugar contra el Prat i ens deia que no trobava explicació al fet que l’equip abaixés els braços l’última mitja hora dels partits. Per què no es pot mantenir aquesta tensió?

De vegades ens ha passat, sí. Encaixem un gol, abaixem el cap i ens sembla impossible la remuntada. En Nou Barris ja es va veure una cosa diferent,doncs vam encaixar i vam anar per ells, vam donar la cara.

Veient que sumen 11 punts, dels 17 que tenen, i dels 24 que han jugat fora de les Fontetes, hauran de jugar solament fora de casa, ara que tenen camp nou!

La veritat és que sempre juguem igual tant fora com a casa. Al principi combinem jugar en llarg i en curt, però han vingut molt bons jugadors per tocar la pilota. No serveix de res dir que juguem bé si es perd, ens falta el gol i cal recuperar-ho. No obstant això, jugar a casa sempre agrada

Si hi ha alguna cosa pel que destaquen els equips de Toni Carrillo és la unitat del grup. Prou ambrepassar twitts i missatges i es palpa la unitat. Què es diuen vostès en el vestuari?

Aquest vestuari està molt unit des del primer dia, per això estem molt segurs que ens sortirà bé. Som una pinya.

Anar partit a partit és la millor solució tan individual com a col·lectiva?

Sí. El partit anterior no serveix. Aquest dimarts va tocar fer autocrítica i a pensar en el següent partit

Expliqui-li a la seva afició per què han de confiar en aquest equip

Perquè som un grup molt competitiu, gent molt professional i que combina molt bé joves amb veterans. Que no es preocupi l’afició perquè traurem això endavant.

En aquesta plantilla hi ha gent amb experiència com Coca, Javi Sánchez, Valderas, Cuadras i cia., gent que sap el que es fa. Què els diuen als més joves?

Col·lectivament ho han vist tot en el futbol i els més joves ens aconsellen que no ens preocupem molt per alguna crítica. Personalment em porto molt bé amb Javi Sánchez, m’ajuda molt i em diu que puc arribar lluny. Toni? El míster és un bon entrenador, no ho dic jo, sinó els seus resultats. No se li pot retreure res.

Vostè és fix per al míster. No s’ha perdut una sola convocatòria i són només 20 anys. Metes personals?

Estic molt content perquè m’estan donant una gran oportunitat. Porto més de 1.000 minuts en Tercera –l’altre dia ho vaig repassar-, ningú m’ha regalat res i vull seguir així.

Per cert, ve del Llefià. Mira també cap a la segona catalana?

Clar encara que queden pocs jugadors de quan jo vaig estar. Em van ajudar molt en el meu primer any com amateur i els hi agraeixo.