Agustín Vacas torna al Guinardó

El Martinenc ha decidit aquest dimarts substituir a Manel Moya per Agustín Vacas al capdavant del primer equip. Els ‘diables vermells’ del Guinardó recuperen per a la banqueta a un dels seus exfutbolistes

Agustín Vacas, a la banqueta del Mafrtinenc // FOTO: Futbolcatalunya.com

Agustín Vacas ha assumit aquest dimarts la direcció tècnica del primer equip del Martinenc. La delicada situació del conjunt vermell ha obligat a fer aquest pas a la directiva pel que Manel Moya cedeix el seu lloc després d’una etapa històrica. L’ascens a Tercera Divisió ha estat l’alegria local més gran en els últims vint anys. Ara el repte passa per mantenir-se en aquesta categoria on ara com ara ha sumat 7 victòries, 6 empats i 13 derrotes.

El nou entrenador del Martinenc arriba procedent de la Penya Barcelonista Anguera on ha estat de pas, doncs va abandonar la disciplina de l’AE Prat el passat 5 de novembre del 2013. Fins aquest moment la seva carrera va ser ascendent. Com a jugador va passar per Terrassa, Martinenc, L’Hospitalet, Badalona i Prat, on va penjar les botes, per prosseguir una nova etapa en les banquetes que va concloure amb l’històric ascens a Segona B. Aquí va assumir també l’adreça tècnica de tot el futbol base potablava.