Agramunt es queixa de falta d'”instruccions clares de la FCF”

El CF Agramunt no pot més. Els tres casos de COVID que s’han presentat aquests dies mantenen en el dubte de quin serà el seu futur. Critiquen que l’FCF no els aconselli i creu que els jugadors se n’aniran

Agramunt, coronavirus
El coronavirus també arriba a Agramunt // FOTO: CF Agramunt

Ramon Tarruella, president de l’Agramunt, ha afirmat a Catalunya Ràdio (Dani Badia) que es tracta de “tres jugadors que es desplacen d’una població pròxima amb cotxe i deduïm que s’han contagiat allí i no en els entrenaments”. Això ha fet que “Sanitat ens hagi obligat a un confinament de 14 dies amb tots els que van estar en contacte al costat dels tres positius”

El pitjor, segons el màxim dirigent de l’entitat lleidatana és que “no tenim instruccions clares de la FCF i això crea un precedent complicat. Qualsevol d’aquestes 22 persones que puguin donar positiu en COVID 19 i haurien d’estar 14 dies a casa, per això ja diuen alguns que deixaran de venir a entrenar. No pots estar pendents d’uns altres i estar confinats a casa cada dos per tres i el pitjor és que no hi ha instruccions clares de l’FCF. Veig molt complicat començar la Lliga el 4 d’octubre”