AFE abonarà els deutes als exfutbolistes del Rubí

El sindicat de futbolistes (AFE) ha assumit el pagament dels deutes que el Rubí tenia amb alguns exjugadors de la passada temporada. La Federació Catalana va fer el pas definitiu

Plá i Carricondo sempre han donat la cara per la plantilla de la UE RUbí/ FOTO: LAXARXA
Plá i Carricondo sempre han donat la cara per la plantilla de la UE RUbí/ FOTO: LAXARXA

Més aviat o més tard s’havia d’acabar i serà en les properes hores quan el sindicat de futbolistes (AFE) aboni els 35.000 euros que el Rubí, amb el seu president Josep Alcalá al capdavant, mantenia amb varis dels seus exfutbolistes. La situació era límit i la Federació Catalana va fer el pas definitiu: el club va abonar el 50% a la FCF, la resta ho avancen des del carrer Sicília i el 100% s’ingressa en un compte de l’AFE. A partir d’aquí arriba el repartiment individual.

Un procés rocambolesc, però efectiu, ja que el club vallesà haurà de retornar el segon termini del 50% abans del proper 31 de desembre a la Federació. En cas contrari, el Rubí veurà com no li arriba qualsevol ingrés des de Madrid i no podran fitxar a ningú més. A Alcalá li van estrènyer en la FCF i, després d’apel•lar a tots els comitès esportius, ha de pagar el que deu des del primer dia.

Els exfutbolistes, que han rebut trucades individuals per part de l’AFE, esperen acabar el penós capítol amb el president del Rubí el més aviat possible i ho expressaran a través d’un comunicat.