Adrián Rocamora, un futbolista vist i no vist al CF Pobla de Mafumet

Va signar dimarts i marxa del club divendres. Aquest ha estat el pas fugaç del migcampista Adrián Rocamora pel CF Pobla de Mafumet, filial del Nàstic. El jugador marxa per “motius personals”

Redaccio@futbolcatalunya.com

Adrià Rocamora, a l’esquerra, en un dels seus entrenaments a Prades  (CF Pobla Mafumet)
Adrià Rocamora, a l’esquerra, en un dels seus entrenaments a Prades (CF Pobla Mafumet)

El mercat que es viu aquests dies al futbol català i dels que us informa puntualment FutbolCatalunya depara fets si més no curiosos. Un d’ells s’ha produït aquest divendres, quan el CF Pobla de Mafumet ha comunicat la baixa d’un futbolista que s’havia incorporat al club només 72 hores abans.

Adrián Rocamora Galvañ era la nova incorporació de l’equip que aquesta temporada dirigirà el ‘Cholo’ Martín Posse. Migcentre de 22 anys, provenia del Villarreal C i abans havia jugat al CD Roda, club de futbol base vinculat amb l’entitat grogueta.

Dimarts passat, data en què el filial del Nàstic va comunicar la seva incorporació, ja estava entrenant amb els de Posse a l’estadia de Prades. Però només tres dies després, el jugador ha decidit no seguir al club pobletà per “motius personals”.

Per tant, el pas de Rocamora pel CF Pobla de Mafumet ha estat efímer i el filial grana segueix treballant amb els jugadors que van començar la setmana a les ordres de Martín Posse, un cop acabada la concentració de pretemporada a Prades.