Adri Díaz ja ha començat el compte enrere

El pratenc Adri Díaz ja ha començat el compte enrere d’una recuperació llarga i sacrificada, però que acabarà amb premi després de confirmar-se el trencament del lligament creuat anterior del genoll

El jugador terrasenc del Prat estarà entre 6 o 8 mesos de baixa // FOTO: AE Prat

El jugador terrasenc del Prat estarà entre 6 o 8 mesos de baixa // FOTO: AE Prat

El migcampista de l’AE Prat Adri Díaz ja ha començat el compte enrere una vegada passi pel quiròfan i superi la corresponent recuperació. El trencament del lligament creuat anterior del genoll sofert en una sessió d’entrenament li deixarà KO entre 6 i 8 mesos.

I aquest és el principal treball que ara té aquest terrasenc que compleix ara la seva segona temporada en el Sagnier als ordes de Pedro Dólera. Encara no sap quan serà operat.

ADRI DÍAZ, POSITIU

“Sé que és una operació que està a l’ordre del dia; per això, ara toca intervenció, una bona recuperació i a tornar”, comenta. Paraules sinceres d’un futbolista que s’havia guanyat la confiança del tècnic després del seu primer curs com potablava.

Orgullós de “els nombrosos missatges de suport de companys, exentrenadors, aficionats, de tot el món”, Adrià ja té assumit que “ara no hi ha pressa pel temps”. Ara “vull recuperar-me bé i tornar bé”.

El Prat, que ha sumat 1 triomf, 1 empat i 1 derrota en els 3 partits de competició, vol patir el menys possible “i intentar el nostre objectiu i això ho aconseguirem si minimitzem errors”.

Segons Adrià “l’equip enguany m’ha sorprès per a bé, hi ha molt bon grup i crec que podem fer coses boniques en la temporada”.

La pròxima jornada tocarà nou derbi a l’espera de la visita del Terrassa que encara no coneix la derrota en els 270 minuts de competició.