Adéu al Ferguson de Primera Catalana

El veterà de Primera Catalana diu adéu. Edu March, que portava nou temporades assegut a la banqueta de la Unió Esportiva Tàrrega a Primera Catalana ha deixat de ser el tècnic del club de l’Urgell

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Edu March ja no és l'entrenador del Tàrrega // FOTO: Ràdio Tàrrega
Edu March ja no és l’entrenador del Tàrrega // FOTO: Ràdio Tàrrega

Diumenge va seure a la banqueta en el seu partit 319 amb el Tàrrega, i seria l’últim. La derrota al tram final de partit davant el Vilanova era la gota que feia vessar el got. La directiva blaugrana i Edu March han arribat a un acord per què es produís un canvi per intentar canviar la dinàmica negativa de l’equip de la capital de l’Urgell, ja que actualment està en zona de descens.

Números canten. El Tàrrega només ha guanyat 1 partit dels darrers 12 disputats i en tota la temporada només ha sumat en cinc ocasions una victòria. Per aquest motiu, s’ha apostat, a falta de set partits pel final de lliga, pel canvi d’entrenador.

L’APOSTA, UN VETERÀ

José Luis Ruiz, qui ja coneix la casa, ja que hi va entrenar en el seu moment, serà el responsable d’intentar capgirar una situació crítica pel club targarí.

A Ruiz se’l coneix pel seu pas a equips com ara l’Igualada i el Manresa. El nou tècnic debutarà aquest diumenge al camp del Torreforta, actual cuer del grup segon de Primera Catalana.