Ada Colau reafirma la seva inversió a Nou Barris

L’arribada a l’Ajuntament de Barcelona va plantejar un gran dubte a la directiva de la Montanyesa. Aprovada la substitució de la impresentable gespa de Nou Barris, aguantaria la inversió l’alcaldessa?

Nova gespa per a 'La Bombonera'
Nova gespa per a ‘La Bombonera’/ FOTO: F.C.

I l’alcaldessa, Ada Colau, va dir sí. L’Ajuntament de Barcelona seguirà endavant amb el projecte de substitució de la gespa en Nou Barris, una mica més que necessari donades les pèssimes circumstàncies en les quals es troba. En el si del club hi havia cert temor pel desenvolupament dels esdeveniments polítics, però en el primer contacte que va haver-hi amb els nous responsables municipals es va resoldre el dubte. El proper dia  23 començarà la gran obra.

Amb un pressupost xifrat en uns 300.000 euros i una llarguíssima vida de deu anys, la gespa més ‘odiada’ de la categoria passarà a millor vida. De fet, la superfície que es va col·locar fa una desena d’anys ja va sortir defectuosa des del primer dia de la seva estrena. Tant de bo que així s’acabi el suplici per a una entitat que reuneix a moltíssims nens en les seves instal·lacions. La constància de la directiva que presideix Emilio Llamas ha donat els seus fruits i Colau ha pres bona nota.