Accepta el repte de l’Aposta de BenitoSports d’agost

Un lot compost per una samarreta esportiva i una pilota de reglament espera a un guanyador. Endevina el nostre repte i entra en el sorteig

Lot BenitoSports
Aquest lot de BenitoSports pot ser teu

ATENCIÓ!!! TANCAT EL TERMINI DE REBUDA DE CORREUS. MOLTA SORT A TOTS ELS PARTICIPANTS!

La temporada 2018-2019 és plena de reptes pels equips catalans i per milers de jugadors i jugadores que en aquests dies ja treballen per assolir els seus objectius. I l’objectiu que podeu tenir qui visiteu i navegueu per FutbolCatalunya.com és optar a aconseguir un lot de samarreta esportiva i pilota de reglament, gentilesa de BenitoSports, empresa que equipa a un bon número de clubs arreu del territori català.

La forma de participar és molt senzilla. Només us caldrà enviar UN CORREU ELECTRÒNIC a la nostra adreça general, redaccio@futbolcatalunya.com, amb el títol REPTE BENITOSPORTS i, al contingut, les vostres dades personals (nom complet, DNI, data de naixement, adreça i telèfon i correu de contacte) i la resposta al nostre repte d’aquest mes d’agost,

QUIN EQUIP DE TERCERA DIVISIÓ GRUP 5 MARCARÀ MÉS GOLS A LES DUES PRIMERES JORNADES DE LLIGA?

La pregunta és oberta perquè, òbviament, pot haver més d’un equip. Per tant, entraran al sorteig els correus que encertin un d’aquests equips que puguin quedar empatats a gols en les jornades dels dos darrers caps de setmana d’agost.

Molta atenció! Només admetrem una participació per persona i en el cas que arribin més, només serà vàlida la primera, en funció de la data i hora d’arribada del correu electrònic a la nostra Redacció.

La data límit de rebuda de correu serà DIVENDRES 17 D’AGOST DE 2018, A LES 23.55. I en cas que ningú no encertés l’equip més golejador en aquestes dues jornades, l’obsequi de BenitoSports se sortejaria entre tots els participants.

Així que ja ho sabeu. Estudieu el calendari de partits de la jornada 1 i de la jornada 2 de Lliga a Tercera Divisió, trieu el vostre equip favorit per a marcar més gols i… molta sort!!!

ATENCIÓ!!! TANCAT EL TERMINI DE REBUDA DE CORREUS. MOLTA SORT A TOTS ELS PARTICIPANTS!