Acabarà el Terrassa amb la imbatibilitat del Nou Sardenya?

Més de dos anys després es tornaran a veure les cares CE Europa i Terrassa FC amb protagonisme especial per al davanter Jordi Cano

4.032 espectadors van ser presents aquest dimecres passat al Nou Sardenya // FOTO: CE Europa
4.032 espectadors van ser presents aquest dimecres passat al Nou Sardenya // FOTO: CE Europa

Aquest pròxim diumenge es tornaran a trobar sobre la gespa del Nou Sardenya dos històrics com són el CE Europa i el Terrassa FC (12.30 h.). Nou horari per als escapulats i nova ocasió per a demostrar que aquest equip pot arribar molt lluny encara que fos derrotat per l’Oviedo de Copa.

Davant estarà un rival que ve amb la moral pels núvols després de la seva classificació per a la segona eliminatòria copera. En la Lliga, és una altra història ben diferent.

EUROPA-TERRASSA, ÚLTIM ANTECEDENT

Fa ja més de dos anys que no es veuen les cares en la Lliga els dos protagonistes. Mentre que els locals estaven a la Tercera Federació, els visitants sumen ja el seu tercer curs a la Segona Federació.

L’últim referent va tenir lloc el 10 d’octubre del 2021 i va acabar amb empat a 1. No ho haurà oblidat, sinó tot el contrari, l’actual davanter egarenc, Jordi Cano, golejador clau aquest passat dimecres a la Copa.

El ‘petit’ dels Cano va marcar aquest últim xoc (59′) per als locals després d’avançar-se l’equip dirigit per Jordi López -Raventós era el tècnic de casa- gràcies a un autogol de Pastells (54′). Segur que aquest diumenge desitjarà retrobar-se amb la porteria contrària després de les seves tres etapes com gracienc.

El gol de Copa de Jordi Cano va ser definitiu per superar l'Albacete aquest dimecres passat // FOTO: TERRASSA FC
El gol de Copa de Jordi Cano va ser definitiu per superar l’Albacete aquest dimecres passat // FOTO: TERRASSA FC

FAVORITISME LOCAL?

Amb el record molt present sobre les grans entrades que es van veure al recinte europeista (4.032 espectadors) i a l’Olímpic (6.500), el partit és una altra invitació per a veure bon futbol.

Quart en la classificació, el CE Europa només sap guanyar o guanyar a casa seva. 4 triomfs en els seus 4 partits jugats en el ‘temple’ amb 8 gols anotats per 2 rebuts.

Per contra, el Terrassa FC (desè) visita Gràcia amb 1 triomf, 2 empats i 1 derrota a les seves 4 sortides gràcies a 6 gols marcats i 5 rebuts.

Recordem que en aquest grup III de la Segona Federació ja no hi ha equips invictes perquè Lleida Esportiu, CFB Futur i el mateix Europa ja van sumar el seu primer KO.